Mijn vraag is waarom .
De meeste mixen die ik zo zie zitten inclusief eitjes op zo,n max 35 eiwit , tussen de 40 en 50 koolhydraten en max 10 vet .
Dit terwijl ik de laatste jaren juist ben gaan vissen met mixen met max 45 tot 50 procent eiwit en 35 tot 40 koolhydraten en max 10 procent vet .
Nu ben ik benieuwd wie er nog meer vist met zeer hoogwaardig aas en wat jullie resultaten er op zijn .
Wat het verschil is tussen het vangen van de toplaag of het juist niet vangen .
Meer last van brasem of juist minder .
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)