08-05-2007 19:03
Ja het zijn verschillende pannen waarin ik het heb gekookt en weet niet wat niet wat het aantal liters zijn van die pannen.
En John laten we asjeblieft ophouden met dat kinderachtige gedoe, wat schiet je daar nou mee op vent. Als je zo graag de slimmerik uit wil hangen, oke. Maar om nu dat herhaaldelijk te doen, wat heeft dat nou voor zin. Zie daar gewoon het nut niet van in, dus laten we er asjeblieft mee ophouden, oke?
Ik vis nog niet zo lang, en gebruik nu particels, omdat jullie meer jaren ervaringen hebben vroeg ik me af wat jullie voor pan gebruikte, dus hoeveel liter voor twee keer in de week voeren en één keer de stek bevissen bevissen. Het gaat hier over twee stekken. Aangezien jullie veel meer ervaringen hebben stel ik me vraag op jullie ervaring.
Bijvoorbeeld:
* Ik zou geen 50 literpan pakken, omdat hij dan waarschijnlijk niet meer onder de afzuiging van het gasfornuis gaat.
* Ik zou geen 50 literpan pakken omdat deze met de particels erin te zwaar is en je hem bijna niet meer op kan tillen.
* Zou geen 20 literpan pakken omdat je dan te vaak moet koken.
Het is maar gewoon een vraag omdat ik het niet weet en gewoon niet een pan wil kopen, waar ik later misschien spijt van krijg omdat ik een grotere of kleinere moest kopen.
Ik vraag niet uit luiigheid, maar om tips of ervaringen over de juiste maat van de pan. Jullie hebben hier meer ervaring in als mij. Probeer via dit forum daar informatie over te krijgen.