he vissers.
k heb een vraagje over melkpoeder.Ik wil dit seizoen graag melkpoeder in mijn boilie,s verwerken maar weet niet welke er nu altijd bedoeld word.je hebt melkpoeder in de supermarkt en volgens mij proeft dit wat zoetig en ruikt het wat vanille achtig Je hebt ook melkpoeder uit de veevoersector. dit is een poeder om het eten van een paard wat lekkerder te laten smaken en ik weet dat dit niet echt aantrekkelijk ruikt,Ook vind ik de smaak een beetje zoutachtig .Zijn er mischien mensen die hier ervaring mee hebben of er iets meer van weten. Ik zou het graag horen.
met vriendelijke karpergroet martin
melkpoeder wat wel wat niet
- Eus Molewijk
- Berichten: 2418
- Lid geworden op: 13-01-2002 01:00
- Contacteer:
Ik heb weleens vitamealo in m'n boilies verwerkt. Dit is ook een soort melkpoeder, eigenlijk een opfokmelk voor kalveren geloof ik.
Dit is een leuk ingredieent voor zoetige boilies met bv scopex flavour maar voor vismeelboilies lijkt het me minder geschikt.
Heb ook niet het idee dat je boilies er harder door worden, heb wel eens gelezen dat door dit ingredieent je boilies eerder gaan schimmelen.
suc6, Eus.
Dit is een leuk ingredieent voor zoetige boilies met bv scopex flavour maar voor vismeelboilies lijkt het me minder geschikt.
Heb ook niet het idee dat je boilies er harder door worden, heb wel eens gelezen dat door dit ingredieent je boilies eerder gaan schimmelen.
suc6, Eus.
- Henri van der Wal
- Berichten: 730
- Lid geworden op: 29-01-2002 01:00
- Locatie: visPASloo
- Contacteer:
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Henri van der Wal op 2002-10-27 11:19 ]</font>