Benny,
Er zal dan zeker sprake zijn van een hoeveelheid CSL.Maar hoe haal je die CSL uit het vocht (het water) waarin de mais aan het weken is?
meerwaarde van je aas met multimino/nutramino
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Kevin,
Dat vraag ik mij ook af! Wellicht dat iemand het antwoord weet...?
groetjes Benny
Dat vraag ik mij ook af! Wellicht dat iemand het antwoord weet...?
groetjes Benny
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Als je nou wist op welke temperatuur het zou verdampen en dan toevallig alle voedingsstoffen aanwezig en heel zouden blijven zou je dat door midden van verhitten kunnen doen....
Lastig zeg.
Maar duur is CSL niet echt hoor.Maar de kwalitatief betere zijn dat dan wel weer.
Lastig zeg.
Maar duur is CSL niet echt hoor.Maar de kwalitatief betere zijn dat dan wel weer.
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen