Welke flavour prefereren jullie in een vismeel-RobinRed boilie?
Wat is volgens jouw de ultieme combinatie? ik hoor 't graag...
Welke flavour icm RR?
- Koen de Been
- Berichten: 1882
- Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
- Locatie: Wosterhout
Ron,
In principe is iedere flavour goed te gebruiken met een vismeelboilie waar RR in verwerkt zit.
Ik zal meer richting de kruidige flavours gaan zoals The CarpCollector .....
(ik kan zo niet op de naam komen, rode kruidige flavour)dit is echt een zeer goede flavour!
Een zoete flavour zal ook wel werken denk ik.....
Eeflavour kan je niet snel mis pakken, iedere flavour werkt op den duur, de ene werkt sneller instant of voerend dan de ander.
In principe is iedere flavour goed te gebruiken met een vismeelboilie waar RR in verwerkt zit.
Ik zal meer richting de kruidige flavours gaan zoals The CarpCollector .....
(ik kan zo niet op de naam komen, rode kruidige flavour)dit is echt een zeer goede flavour!
Een zoete flavour zal ook wel werken denk ik.....
Eeflavour kan je niet snel mis pakken, iedere flavour werkt op den duur, de ene werkt sneller instant of voerend dan de ander.
Vriendelijke groet,
Koen de Been
Koen de Been
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Koen,
Doel je nu niet op de chillie flavour?
Doel je nu niet op de chillie flavour?
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
parfum met 4911.
Waarom iets perfect verzieken?
Heb je er geen vertrouwen in. weet je waarom flavor vergezeld wordt door zoetstof?
Om.....
MVG
klaas
Waarom iets perfect verzieken?
Heb je er geen vertrouwen in. weet je waarom flavor vergezeld wordt door zoetstof?
Om.....
MVG
klaas
-
- Berichten: 17
- Lid geworden op: 14-10-2004 13:29
[quote="Klaas van den Herik"]
Waarom iets perfect verzieken?
[/quote]
Ik begrijp je mening Klaas. Ikzelf ben ook een voorstander van het vissen met een vismeelknikker waar verder geen synthtische flavours aan zijn toegevoegd. Toch ben ik niet schuw eens te experimenteren met een toevoeging die bv. deze vismeel RR ten goede zou kunnen komen ipv minder produktief te maken. Daarom deze vraag. De ervaringen van anderen zijn nog steeds welkom...
Waarom iets perfect verzieken?
[/quote]
Ik begrijp je mening Klaas. Ikzelf ben ook een voorstander van het vissen met een vismeelknikker waar verder geen synthtische flavours aan zijn toegevoegd. Toch ben ik niet schuw eens te experimenteren met een toevoeging die bv. deze vismeel RR ten goede zou kunnen komen ipv minder produktief te maken. Daarom deze vraag. De ervaringen van anderen zijn nog steeds welkom...
- Koen de Been
- Berichten: 1882
- Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
- Locatie: Wosterhout
Klaas van den Herik schreef:parfum met 4911.
Waarom iets perfect verzieken?
Heb je er geen vertrouwen in. weet je waarom flavor vergezeld wordt door zoetstof?
Om.....
MVG
klaas
Om.....Zijn bittere nasmaak.
Klopt helemaal Klaas, mijn mening is dat een vismeelbol al genoeg stinkt van zich eigen.
Een flavour zal ik ook niet zomaar toevoegen aan een vismeelknikker maar experimenteren kan lonen!
Kevin,
Chili Pepper was de naam dacht ik.
Vriendelijke groet,
Koen de Been
Koen de Been
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Er ijn ook flavours die geen oplosmiddel hebben Kees,misschien niet uit een flesje van de viswinkel maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn.
Bonus van deze flavours is ook nog eens dat sommige wel iets uit maken.
Bij flavour word net iets te vaak gedacht aan de flesjes van de viszaak,er is meer te koop op deze aardkloot mensen.
Bonus van deze flavours is ook nog eens dat sommige wel iets uit maken.
Bij flavour word net iets te vaak gedacht aan de flesjes van de viszaak,er is meer te koop op deze aardkloot mensen.
-
- Berichten: 257
- Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
- Locatie: maasbrecht
waarom praten jullie met het woord flavour alleen maar over geur??
echte goeie flavours geven ook smaak af
en dan praat ik ook alleen niet vd potjes die alleen in de viswinkel te krijgen zijn
als jullie je een beetje zouden toeleggen op smaken zal je vanzelf merken dat de geurtjes vanzelf volgen
echte goeie flavours geven ook smaak af
en dan praat ik ook alleen niet vd potjes die alleen in de viswinkel te krijgen zijn
als jullie je een beetje zouden toeleggen op smaken zal je vanzelf merken dat de geurtjes vanzelf volgen
op het randje
- Marvin Smier(s)
- Berichten: 157
- Lid geworden op: 22-09-2004 14:44
- Locatie: Omg. Rotterdam
Koen, naam van die Flavour is Chilli Zing.
Ik viste zelf altijd met de Solar Squid en Octo. icm robinred/vismeel.
Maar ook de Squid en de Scopex van Carp Collector zijn mijn favo.
Succes,
Marvin
Ik viste zelf altijd met de Solar Squid en Octo. icm robinred/vismeel.
Maar ook de Squid en de Scopex van Carp Collector zijn mijn favo.
Succes,
Marvin
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Ron,
Op vismeel cq RR, hoef je niet perse wat te gebruiken, maar aangezien je
vraag was over een toevoeging; hier enkelen:
- MAGGIE bruine knijp flesjes aanmaak jus. 50ml op 10 eieren.
- Levertraan. 30ml op 10 eieren.
- Ketjap Manis. 20 a 30ml op 10 eieren.
- Gember siroop. 30 a 50ml op 10 eieren.
- vloeibare melasse (jawel ook op hartige mixen ). 20 tot 100ml op
10 eieren.
- Honing. Als soak, om je vismeel boilie wat instanter z'n werk te laten
doen. Flinke scheut over een kg boilies. Aantal dagen in laten trekken.
- Ouderwetse Hoest-siroop. Ook als soak, wederom een fikse scheut en
een aantal dagen laten intrekken (drop-siroop!).
Tot slot: Ik denk dat je hier wel mee vooruit kunt...!?
groetjes Benny
Op vismeel cq RR, hoef je niet perse wat te gebruiken, maar aangezien je
vraag was over een toevoeging; hier enkelen:
- MAGGIE bruine knijp flesjes aanmaak jus. 50ml op 10 eieren.
- Levertraan. 30ml op 10 eieren.
- Ketjap Manis. 20 a 30ml op 10 eieren.
- Gember siroop. 30 a 50ml op 10 eieren.
- vloeibare melasse (jawel ook op hartige mixen ). 20 tot 100ml op
10 eieren.
- Honing. Als soak, om je vismeel boilie wat instanter z'n werk te laten
doen. Flinke scheut over een kg boilies. Aantal dagen in laten trekken.
- Ouderwetse Hoest-siroop. Ook als soak, wederom een fikse scheut en
een aantal dagen laten intrekken (drop-siroop!).
Tot slot: Ik denk dat je hier wel mee vooruit kunt...!?
groetjes Benny