VBK Magazine 70

Moderator: Hoedemakers Mark

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hoedemakers Mark
Berichten: 1157
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: Kinrooi - België
Contacteer:

18-08-2013 11:20

VBK Magazine nr. 70 is onderweg. Onze redacteur Alijn Danau heeft drukkerij Westerlaan begin deze maand aan het werk gezet en het resultaat komt morgen aan bij de inpakkers! Bij ruim 1750 leden van de Vereniging van Belgische Karpervissers zal dit magazine eind deze week in de bus vallen.

Afbeelding

Ook interesse? Word dan snel lid! Voor slechts 30 euro per kalenderjaar (20 euro indien -18) ben je al lid van dé karperfederatie van België. Je geniet dan bovendien ook van de (gratis) speciale hengelsportverzekering, bent welkom op alle regionale bijeenkomsten én de grootse landelijke meeting in december!

In VBK Magazine 70 komen naar goede traditie rubrieken als 'Projectontwikkelingen' (over SKP's in Vlaanderen), 'de Righoek' (over dat zo bekende laatste, losse eindje), 'Oeverroddels en Achterklap' (over wat waar is en wat echt ) en 'Pot en Pan' (bestaat er überhaupt een karpermagazine met een culinaire rubriek?) voorbij.

Tevens lees je in de Rotary Letter de mening van een aantal ervaringsdeskundigen over de heikele kwestie 'opnieuw inwerpen of laten liggen?'

Ook aan artikels geen gebrek. Zo gaan we onder andere struinend karpervissen met Alan Blair, Maurice Van Cleempoel vertelt over zijn 'fish of a lifetime', Robby Swennen heeft aan de waterkant interviewgewijs Carlo Carpels het vuur aan de schenen gelegd en Raf Swinnen laat een ballonnetje op over wat de juiste diameter van ons aas zou kunnen zijn!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Plaats reactie