Belangrijk - Wijziging VBK meeting!

Moderator: Hoedemakers Mark

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hoedemakers Mark
Berichten: 1157
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: Kinrooi - België
Contacteer:

06-12-2012 17:38

PERSBERICHT

ALTERNATIEVE LOCATIE VBK MEETING 2012

Een jubileumjaar hoort feestelijk te zijn, met een knallende afsluiter in de vorm van een VBK Meeting om ‘U’ tegen te zeggen. Het hoeft geen verdere uitleg dat wij gisteren even in zak en as zaten toen een verantwoordelijke van ’t Waesmeer ons meedeelde dat alle evenementen vanaf vandaag geannuleerd zouden worden wegens het officiële faillissement van het complex. Dit kwam, ondanks de heisa van een maand geleden, als een donderslag bij heldere hemel. Er was ons immers meermaals en tijdens een handvol bezoeken telkenmale op het hart gedrukt dat alles zou blijven zoals het was! Achteraf gezien blijkt niets minder waar.

Er is echter na 24 uur crisisberaad en vele telefoontjes een prachtige oplossing uit de bus gekomen! De VBK Meeting 2012 gaat door, en wel op slechts enkele kilometers van Temse.

Het Bauhuis te Sint Niklaas is op zaterdag 15 december aanstaande the place to be. (www.bau-huis.be) Deze splinternieuwe beurs- en evenementenhal is voorzien van alle comfort en wellicht zelfs meer geschikt dan het complex aan de Rietgors.

• Gelegen aan de Slachthuisstraat 60, 9100 Sint Niklaas.
• Vlakbij het station, op 10 minuten wandelafstand van de Grote Markt!
• Parkeergelegenheid voor zo’n 500 wagens.
• Hotels in centrum Sint Niklaas.

In Zaal 2 zullen de lezingen doorgaan.
Zaal 1 is volledig voorzien voor standhouders.
De Foyer is ook voorzien als standplaats. Hier kan er tevens een drankje worden genuttigd.

Hotels in Sint Niklaas (op slechts enkele minuten van het Bau-huis):
Hotel Serwir
Hotel Ibis
Hotel De Spiegel
Hotel De Arend
Hotel Moon Eat and Sleep

Standhouders
Onze standhouders kunnen rekenen op een even grote standplaats als in Temse, zij het in een wat andere indeling. Uiterlijk 10 december ontvangen zij een nieuwe plattegrond.
Op vrijdag 14 december aanstaande zijn alle standhouders welkom vanaf 16:00 om hun stand klaar te zetten. Hetzelfde geldt op zaterdag 15 december, vanaf 06:00.

Reservaties Hotel De Rietgors
Vanmorgen nog is er telefonisch bevestigd door een verantwoordelijke van ’t Waesmeer dat betaalde voorschotten voor kamers zullen worden terugbetaald. Best neemt men hiervoor even contact op met Hotel De Rietgors, en dit tijdens kantooruren.

Als VBK-bestuur hopen wij dat we samen met standhouders/adverteerders, sprekers, genodigden en alle leden van deze jubileummeeting een feest kunnen maken!

Bij vragen mag u me altijd contacteren op mobiel nummer 0032 498 032070.

Vriendelijke groeten namens het voltallig bestuur

Mark Hoedemakers
Voorzitter VBK vzw
Plaats reactie