Aanpassing opzet Rot@ry v.a. Februari

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bart van den Hurk
Berichten: 1568
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: Someren
Contacteer:

19-01-2006 16:45

Beste Boarders,

Het blijkt dat door wekelijks een bijdrage te plaatsen de discussie op het board niet echt op gang wil komen, mede omdat de bijdragen van andere rotaristen nog moeten verschijnen. Op aanraden van enkele rotaristen en boarders heb ik dan ook besloten om het iets te gaan veranderen.

Alle bijdragen van 1 onderwerp verschijnen nu in dezelfde week, na het verschijnen van de bijdragen kan er dan door iedereen volop deelgenomen worden aan de discussie na de rot@ry, zonder geremd te hoeven worden. Hopelijk werkt dit beter voor de discussie achteraf.

De topic voor de discussie zal dan ook niet eerder aangemaakt worden dan na het verschijnen van de laatste bijdrage, om dito problemen te voorkomen

Op deze manier houden we nog 3 weken over om onze meningen en ervaringen over het onderwerp te laten schijnen, hopelijk zo meer diepgang krijgende in het onderwerp!

Ook zal ik proberen rot@ry bijdragen vanaf nu wat meer te sturen op inhoud, zeker bij de eerste bijdrage. Door deelonderwerpen aan te dragen bij een onderwerp, om zo hopelijk zoveel mogelijk stof behandelt te zien. Dit om te voorkomen dat een Rot@ry te oppervakkig wordt, al is het natuurlijk aan de rotaristen zelf wat ze wel en niet kwijt willen in hun verhaal. Een beetje stof aan de verbeelding overlaten is ook niet erg... :wink:
mvg

Bart van den Hurk
Plaats reactie