Conserveringsmiddelen en andere additieven door: Chris Gabri

Plaats reactie
Thomas de Visser
Berichten: 2
Lid geworden op: 23-01-2003 01:00
Locatie: Hoorn

23-01-2003 23:47

Beste Chris,

Ten eerste bedankt voor je artikel het is goed dat dit onderwerp eens te sprake word gebracht door iemand die weet waarover hij praat.

Maar wat ik niet begrijp is hoe je het verteringsstelsel van een karper met dat van een mens kan vergelijken. Een karper kan meer hebben dan de wettelijke norm voorschrijft voor mensen. Hier ben je vanuit gegaan uit de veiligheid voor de karper maar toch kan een karper vele malen meer hebben kijk maar naar het voedsel dat gevreten word als staat er meer schimmel op dan er nog voedsel over is. We zouden er eens achter moeten komen hoeveel een karper kan verdragen (wat nog gezond is) en tot daartoe en niet verder kunnen (let op ik zeg kunnen) conserveren indien nodig. Ikzelf ben er absoluut geen voorstander van want ik vis alleen maar met zelfgemaakte diepvries boilies wat echt uitstekend werkt en blijft maanden goed!

Vissende groetjes Thomas

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Thomas de Visser op 2003-01-23 23:49 ]</font>
Plaats reactie