Alleen voor leden die door hun gebruikte goederen aanbieden!

Forumregels
2n. De rubrieken Vraag en Aanbod op Carpboard zijn alleen bestemd voor particuliere aanbieders die hiervan gratis gebruik kunnen maken om tweedehands producten aan te bieden of op te vragen, maar mogen per kwartaal niet meer dan 7 advertenties plaatsen. Het is alleen toegestaan karpervissen gerelateerde zaken aan te bieden.

2o. Met particuliere aanbieders bedoelen we mensen die door henzelf gebruikte producten verkopen. De rubrieken Vraag en Aanbod zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor personen die andere dan door henzelf gebruikte apparatuur verkopen.

2p. Het is alleen toegestaan gebruikte goederen te koop aan te bieden. Nieuwe, vrijwel nieuwe of voor demonstratie gebruikte goederen mogen dus niet te koop worden aangeboden.

2q. Onderhandelen over de aankoop van goederen dient via persoonlijk contact en niet via de rubrieken plaats te vinden. Hieronder valt ook commentaar over de prijs of kwaliteit van de aangeboden goederen.

2s. KWO behoudt ten alle tijden het recht advertenties in de rubrieken Vraag en Aanbod zonder opgaaf van reden te verwijderen.

2w. Zakelijke aanbieders kunnen de redactie van KWO contacteren over plaatsing van een advertentie of link op de website.
Gesloten
Gebruikersavatar
Kees Ouwehand
Berichten: 11597
Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
Locatie: Nederland

07-11-2009 16:42

Medeforumleden,

Uit de huisregeltjes blijkt duidelijk dat wij op het discussieboard graag de handel in goederen willen beperken tot actieve forumleden die door henzelf gebruikte goederen willen aanbieden. Zo nu en dan zijn er aanbiedingen die doen vermoeden dat deze wens van CarpBoard door de aanbieders erg ruim geïnterpreteerd wordt. Navraag geeft dan een welles-nietes discussie waarvan de praktijk leert dat de moderatoren daar niet veel verder mee komen zonder intensief onderzoek. Dit kan niet de bedoeling zijn.

De regels van Aanbod gaan vanaf nu strikter gehanteerd worden. De moderatoren zullen hierbij gebruik maken van het recht om aanbiedingen zonder opgaaf van redenen te verwijderen. Het is dus mogelijk dat een aanbieding verdwenen is en dat dit door de aanbieder als onterecht wordt ervaren. Breng hiervan dan via PB of mail een moderator of beheerder op de hoogte, maar start geen nieuwe topics hierover die vervolgens weer verwijderd zullen worden.

Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
Gesloten