Onderlinge geschillen bij verkoop via Aanbod

Forumregels
2n. De rubrieken Vraag en Aanbod op Carpboard zijn alleen bestemd voor particuliere aanbieders die hiervan gratis gebruik kunnen maken om tweedehands producten aan te bieden of op te vragen, maar mogen per kwartaal niet meer dan 7 advertenties plaatsen. Het is alleen toegestaan karpervissen gerelateerde zaken aan te bieden.

2o. Met particuliere aanbieders bedoelen we mensen die door henzelf gebruikte producten verkopen. De rubrieken Vraag en Aanbod zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor personen die andere dan door henzelf gebruikte apparatuur verkopen.

2p. Het is alleen toegestaan gebruikte goederen te koop aan te bieden. Nieuwe, vrijwel nieuwe of voor demonstratie gebruikte goederen mogen dus niet te koop worden aangeboden.

2q. Onderhandelen over de aankoop van goederen dient via persoonlijk contact en niet via de rubrieken plaats te vinden. Hieronder valt ook commentaar over de prijs of kwaliteit van de aangeboden goederen.

2s. KWO behoudt ten alle tijden het recht advertenties in de rubrieken Vraag en Aanbod zonder opgaaf van reden te verwijderen.

2w. Zakelijke aanbieders kunnen de redactie van KWO contacteren over plaatsing van een advertentie of link op de website.
Gesloten
Gebruikersavatar
Kees Ouwehand
Berichten: 11597
Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
Locatie: Nederland

01-11-2009 20:49

De rubriek Aanbod is een dienstverlening aan de forumleden. Het doel is de omvang te beperken tot onderlinge verkoop van zelf gebruikte materialen. Ondanks de door ons gewenste kleinschaligheid kunnen er problemen bij de verkoop ontstaan. Het is weinig effectief en daarom ook ongewenst dit op het board uit te vechten. Deze topics worden doorgaans door ons verwijderd. Wel worden wij graag via mail of PB op de hoogte gehouden van onregelmatigheden, zodat wij bij problemen passende maatregelen kunnen treffen.

Zijn er dus problemen met verkoop of aankoop via CarpBoard, meldt het ons.

Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
Gesloten