Verwijderen of wijzigen aanbieding

Forumregels
2n. De rubrieken Vraag en Aanbod op Carpboard zijn alleen bestemd voor particuliere aanbieders die hiervan gratis gebruik kunnen maken om tweedehands producten aan te bieden of op te vragen, maar mogen per kwartaal niet meer dan 7 advertenties plaatsen. Het is alleen toegestaan karpervissen gerelateerde zaken aan te bieden.

2o. Met particuliere aanbieders bedoelen we mensen die door henzelf gebruikte producten verkopen. De rubrieken Vraag en Aanbod zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor personen die andere dan door henzelf gebruikte apparatuur verkopen.

2p. Het is alleen toegestaan gebruikte goederen te koop aan te bieden. Nieuwe, vrijwel nieuwe of voor demonstratie gebruikte goederen mogen dus niet te koop worden aangeboden.

2q. Onderhandelen over de aankoop van goederen dient via persoonlijk contact en niet via de rubrieken plaats te vinden. Hieronder valt ook commentaar over de prijs of kwaliteit van de aangeboden goederen.

2s. KWO behoudt ten alle tijden het recht advertenties in de rubrieken Vraag en Aanbod zonder opgaaf van reden te verwijderen.

2w. Zakelijke aanbieders kunnen de redactie van KWO contacteren over plaatsing van een advertentie of link op de website.
Gesloten
Gebruikersavatar
Kees Ouwehand
Berichten: 11597
Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
Locatie: Nederland

15-01-2012 08:50

Na 1 uur kan een bericht niet meer veranderd worden. Daardoor is het niet mogelijk om aan te geven dat een artikel gereserveerd of verkocht is. In plaats daarvan kan je via de meld button Afbeelding in het bericht aangegeven dat de aanbieding verwijderd kan worden. De melding verschijnt daarna in het moderatorpaneel. Dit paneel wordt dagelijks door de moderatoren gecontroleerd en zij zullen de melding uitvoeren.

Met dezelfde meld button kan ook gevraagd worden om een advertentie aan te passen. In dat geval wel de nieuwe tekst in zijn geheel doorgeven.

Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
Gesloten