Eten

Gebruikersavatar
Rob Arts
Berichten: 113
Lid geworden op: 07-06-2005 21:03
Locatie: Gennep

11-04-2008 22:16

En uuh ruimte. Ik heb een Mazda Premacy met een skibox er op. Verder gaan we met z'n tweeen die week


Heb ik ook, gewoon die achterbank eruit halen, fluitje van een cent :wink:
Heb je toch een bak ruimte hoor...

Verder, is al eerder genoemd.....gewoon zo'n gasbrandertje, wokpan, en in de supermarkten daar heb je alles voorhanden..en maar hopen dat je geen aanbeet krijgt wanneer je in die supermarkt loopt....wel leuk voor je vismaat, kan hij die 40-ponder op de mat leggen, met jouw hengel... :lol:
Gebruikersavatar
Raymon Reterink
Berichten: 824
Lid geworden op: 28-06-2007 09:15
Locatie: Hoorn
Contacteer:

13-04-2008 11:10

Was niet de bedoeling die aanbeet tijdens het boodschappen halen :wink: .

Maar we hebben al een flink lijstje gemaakt met wat er mee kan en anders nog maar even naar de supermarkt

Bedankt voor de reacties allemaal en nog 5 dagen te gaan voor het tripje naar france 8)
Elke karper is er één is mijn motto

http://WWW.KARPEREN.NET
Gebruikersavatar
Rob Arts
Berichten: 113
Lid geworden op: 07-06-2005 21:03
Locatie: Gennep

13-04-2008 11:35

8)

Have fun & goede vangst, volgens http://www.zoover.nl gaan de temperaturen wat omhoog....ik moet nog 3 weken wachten....
Gebruikersavatar
Mark Breedveld
Berichten: 254
Lid geworden op: 10-05-2006 14:10
Locatie: Broek In waterland

14-04-2008 09:33

ik nog 1,5 week, kan niet wachten!!!!

erg veel succes!!!
Steintje Verheggen
Berichten: 289
Lid geworden op: 25-01-2008 18:12
Locatie: Hilvarenbeek

14-04-2008 12:24

Ben over 4,5 week ook weer voor een dagje of 8 te vinden in het zuiden van La France. Vanavond voer voor de vissen regelen en dan voer voor mijn maagje.

Ps. Gehaktballen moet je nu aanschaffen want ik ga ze allemaal opkopen en daarna met stokbrood opvreten in Frankrijk.
Langs het kanaal komen niet alleen vissers maar ook de shoarmaboer
Marco Deckers
Berichten: 113
Lid geworden op: 21-02-2008 22:40
Locatie: Zitterd

15-04-2008 21:41

Voor diegenen die een goede kok thuis hebben (jezelf, je moeder, je vrouw etc.) kan het heel makkelijk zijn. Informeer eens bij de betere slager of ze ook doen inblikken. Op deze manier blijft alles superlang houdbaar.

Wat kun je erin doen?

- Zuurvlees (persoonlijke favoriet! En oh ja, IK maak de beste!)
- Goulash
- Complete maaltijden bijv. boerenkool met worst.
- etc etc etc

Natuurlijk ben ik zelf ook een persoon van de lokale delikatessen, echter als je een flink stuk van de bewoonde wereld af zit, dan is dit een hele makkelijke, en lekkere optie.

Wees creatief zou ik zeggen. :)
put it in your food it tastes better, put it in your bait it tastes better
Gebruikersavatar
Raymon Reterink
Berichten: 824
Lid geworden op: 28-06-2007 09:15
Locatie: Hoorn
Contacteer:

17-04-2008 16:54

thx voor de inbliktip.

Maar ga morgen nacht al foetsie en moet morgen nog tot 14.00 uur werken dus word een beetje krappe sokken.

Temperatuur volgende week 16/21 graden en geen neerslag
Prima dus
Elke karper is er één is mijn motto

http://WWW.KARPEREN.NET
gradus scholtens
Berichten: 1559
Lid geworden op: 23-01-2003 01:00
Locatie: westervoort

18-04-2008 10:54

Raymon Reterink schreef:thx voor de inbliktip.

Maar ga morgen nacht al foetsie en moet morgen nog tot 14.00 uur werken dus word een beetje krappe sokken.

Temperatuur volgende week 16/21 graden en geen neerslag
Prima dus


Raymond,

Dit heb ik je toch al een keer verteld op een ander forum :wink:

Groet,

Gradus
....................
paul bijma
Berichten: 137
Lid geworden op: 28-02-2006 09:41
Locatie: spijkenisse
Contacteer:

24-04-2008 10:16

vers stokbroodje met liddle salami en uit ned. meegenomen kaas (zonder kan je niet weg) dit ultimate stokie is een must voor je sessie's :P
vis zwemt
Gebruikersavatar
Rob Arts
Berichten: 113
Lid geworden op: 07-06-2005 21:03
Locatie: Gennep

01-05-2008 17:00

En...al terug ? Was het wat ? 8)