boilies koel hoeden?

Plaats reactie
cools stefan
Berichten: 272
Lid geworden op: 06-09-2003 02:00
Locatie: balen

31-10-2003 16:28

als je voor een week naar frankrijk gaat hoe hou je dan je boilies goed zonder dat ze gaan schimmelen,
wie de kleine nie eert is de grote nie weert
Rene Berger
Berichten: 875
Lid geworden op: 27-01-2003 01:00

31-10-2003 16:46

Beste Stefan,

Een optie is sealen, seal apperaat is te koop bij de makro. Anders je mix iets droger maken (wat minder eieren), wat langer koken en langer laten drogen. Dan gaan ze makkelijk een week in een emmer mee. Als er toch witte plekjes op komen dan geeft dat overigens ook niet. Zolang het maar niet groen word.

Met vriendelijke groet,

Rene Berger

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Rene Berger op 2003-10-31 16:46 ]</font>
Gebruikersavatar
ferenc van de vorstenbosc
Berichten: 3043
Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
Locatie: lisse
Contacteer:

31-10-2003 17:45

Een dry air bag of in het zout.
Gebruikersavatar
jan ververs
Berichten: 390
Lid geworden op: 18-03-2003 01:00
Locatie: Hartje Betuwe

02-11-2003 23:06

Kijk de plaatselijke slager eens een keer lief aan en laat de boilies in porties vacuum verpakken, werkt uitstekend.
** De (pen)vissende groeten uit de Betuwe **
Fabian Papaya
Berichten: 50
Lid geworden op: 01-11-2003 01:00
Locatie: roosendaal

06-11-2003 17:32

hallo allemaal

ik zou als ik jullie was een fles preserver in de mix gooien dan is hij ook langer houdbaar.
Gebruikersavatar
Dennis van den Bogaert
Berichten: 4400
Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
Locatie: Den Haag
Contacteer:

06-11-2003 17:33

Op 2003-11-06 17:32, schreef Fabian Papaya:
hallo allemaal
ik zou als ik jullie was een fles preserver in de mix gooien dan is hij ook langer houdbaar.


Ik hoop dat je een geintje maakt.........
Mvrgr,
Dennis Ananas

_________________
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Dennis van den Bogaert op 2003-11-06 17:35 ]</font>
Klaas van den Herik
Berichten: 4624
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

06-11-2003 18:58

Fabian,

Niet doen zekers?

MVG

Kl aas
Verpoorten clement
Berichten: 202
Lid geworden op: 22-05-2003 02:00
Locatie: lommel

06-11-2003 22:24

Hallo,gewoon GOED laten drogen!!!!!!!! en dan bewaren in een luchtdoorlatende zak (uienzak) aan een boomtak in Frankrijk en indien vochtig daar in de tent bewaren.
PS indien ge me mailt kunnen we verder via e-mail praten (ben van Lommel)
Groetjes Clement
erwin snaaijer

08-11-2003 01:06

ben ik helemaal met je eens verpoorten
is simpel de bolle worden alleen iets kleiner maar in het water worden ze de normale grote

groetjes erwin
Koen de Been

18-12-2003 15:01

preserver worden gebruikt door boillie-fabrikanten die niet weten hoe ze een boillie op een goede,gezonde(voor de karper) moeten conserveren.
ten eerste is preserver niet goed voor de gezondheid van de karper(in grotere hoeveelheden) en de samenstelling van de boillie komt niet ten goede.
er zijn genoeg goede ready-mades te vinden op de markt die vangen en goed voor de gezondheid van de karper zijn.
als je je home-mades wilt bewaren buiten de vriezer is pekelen een hele goede optie evenals vacúum verpakken...

dus over prsevers NIET DOEN!!!!!

met houdbare groeten,
koen
Tim Boelema
Berichten: 605
Lid geworden op: 21-01-2002 01:00
Locatie: Omg. Sittard

05-01-2004 01:46

Men neme een tempex doos (waar men op de markt vis in heeft liggen met ijs) hier pleur je bij vertrek de bevroren boillies in en gooit er twee of drie koelelementen bij!n en daarna goed dichtapen! Dit werkt perfect! Donderdag vertrokken en knikkers waren zondag's nog helemaal bevroren! Na de vierde dag eruit halen en dan inderdaad in een droogzak hangen. zo kun je echt veel spelen met de houdbaarheid van je boillies!
killian de bruijne

24-01-2004 11:57

ik ga ze vacuum zuigen!

ik hoop datet werkt??

want heb ook nog gehoor dat de zak opeens bol stond ofzo?? nou da mot ik nie hebben :wink:
Bas Hofkens
Berichten: 2415
Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
Locatie: Mooiste provincie van NL

24-01-2004 17:56

Nou Nou, John al die vuiligheid! :lol: :lol: :lol: 8)
Met vriendelijke groet,

Bas Hofkens
Frank van Doorn
Berichten: 111
Lid geworden op: 15-05-2002 02:00
Locatie: Veenendaal

26-01-2004 19:08

koel hoeden of petten doe je in de koelbox, boilies goed houden gaat het best in droogzakken.
jasper korll
Berichten: 170
Lid geworden op: 14-07-2007 15:58
Locatie: Utrecht

18-01-2010 21:32

Weet iemand hoeveel kg er in een dry air bag past en van welk hij dan is en waar ik hem kan kopen ga namelijk meerdaagse sessie doen
boy van kemenade
Berichten: 20
Lid geworden op: 21-09-2009 17:13
Locatie: bergeijk

19-01-2010 13:14

je boilies vacuum verpakken werkt uistekend maar dat moet je natuurlijk niet met een huis tuin en keuken aparaatje gaan doen want dat werkt nie echt maar een grote speciale machine net zo als bij de slager gaat perfect dan kan je ze makelijk een maand buiten je vriezer houden

mvg. boy
bastiaan vos
Berichten: 183
Lid geworden op: 04-11-2005 15:43
Locatie: bilthoven

19-01-2010 15:13

al is gedacht koelkastje op gas??

dat hebben wij ook altijd bij ons dat werkt echt goed....voor de ballen maar ook voor het bier en het vlees en dat soort dingen moet je maar is kijken wat het kost dat kan ik je niet vertellen maar kan het je wel aanraden!!

mvg bastiaan
Lexus Cuyten
Berichten: 3083
Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
Locatie: Barendrecht - Carnisselande

19-01-2010 15:36

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Lexus Cuyten op 20-01-2010 09:56, 1 keer totaal gewijzigd.
Als je er maar vertrouwen in hebt.
bas van geffen
Berichten: 1152
Lid geworden op: 12-11-2009 02:11
Locatie: bronxtel

19-01-2010 17:24

denk dat de boilies van deze jongen allang ontdooit, verteerd of verrot zijn: eerste bericht Geplaatst: 31-10-2003 16:28!!!
Lexus Cuyten
Berichten: 3083
Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
Locatie: Barendrecht - Carnisselande

19-01-2010 17:41

Dat is kanp gezien van jou Bas

Maar Jasper stelde toch ook een vraag nog niet zolang geleden?
Als je er maar vertrouwen in hebt.
bastiaan vos
Berichten: 183
Lid geworden op: 04-11-2005 15:43
Locatie: bilthoven

19-01-2010 21:37

hahaha zou wel knap zijn als ze nog goed waren ja moet hij maar is vertellen hoe hij dit doet of zouden ze 6 jaar aan de boom gehangen hebben dan is de wind er wel goed doorheen geblazen denk ik zijn ze lekker hard scheelt weer witvis :lol:
Etienne Joha 2
Berichten: 258
Lid geworden op: 12-06-2005 17:44
Locatie: Gulpen

04-02-2010 17:38

Hola,

Het beste is om de bollen thuis al goed te drogen. En dan rustig niet buiten in de wind. De kans op scheuren wordt groter als je de bollen te snel droogt, is mijn ervaring.
Zou ze thuis al minstens 4-5 dagen laten drogen. in een schuurtje, zolder, etc. Woonkamer kan ook :roll: Ligt aan wat voor vrouw je hebt :wink: In France dan in droogzakken of bv wat oude kussenslopen of wat leefnetjes (soms spotgoedkoop te koop)
Als het weer te vochtig is, dan kun je er alsnog voor kiezen ze in een emmer te doen met suiker of zout........ Neem altijd emmers mee, voor geval het drogen niet goed gaat (veel regen en vochtige omstandigheden!) Suiker en zout kun je dan eventueel kopen in Frankrijk of al meenemen! :lol:

Succes,

Gr. Etienne
carpangling rocks society sucks
Etienne Joha 2
Berichten: 258
Lid geworden op: 12-06-2005 17:44
Locatie: Gulpen

04-02-2010 17:40

Lees nu pas, dat het Tpic in 2003 was geplaats!!
Intussen gescheiden van de vrouw? of toch maar voor Preserver gekozen!!! :lol: :lol:

Gr. Etienne
carpangling rocks society sucks
Etienne Joha 2
Berichten: 258
Lid geworden op: 12-06-2005 17:44
Locatie: Gulpen

04-02-2010 17:42

Lees nu pas, dat het Tpic in 2003 was geplaats!!
Intussen gescheiden van de vrouw? Door de geur van de bollen in de woonkamer?! of toch maar voor Preserver gekozen!!! :lol: :lol:

Gr. Etienne
carpangling rocks society sucks
Plaats reactie