boilies koel hoeden?
-
- Berichten: 272
- Lid geworden op: 06-09-2003 02:00
- Locatie: balen
als je voor een week naar frankrijk gaat hoe hou je dan je boilies goed zonder dat ze gaan schimmelen,
wie de kleine nie eert is de grote nie weert
-
- Berichten: 875
- Lid geworden op: 27-01-2003 01:00
Beste Stefan,
Een optie is sealen, seal apperaat is te koop bij de makro. Anders je mix iets droger maken (wat minder eieren), wat langer koken en langer laten drogen. Dan gaan ze makkelijk een week in een emmer mee. Als er toch witte plekjes op komen dan geeft dat overigens ook niet. Zolang het maar niet groen word.
Met vriendelijke groet,
Rene Berger
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Rene Berger op 2003-10-31 16:46 ]</font>
Een optie is sealen, seal apperaat is te koop bij de makro. Anders je mix iets droger maken (wat minder eieren), wat langer koken en langer laten drogen. Dan gaan ze makkelijk een week in een emmer mee. Als er toch witte plekjes op komen dan geeft dat overigens ook niet. Zolang het maar niet groen word.
Met vriendelijke groet,
Rene Berger
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Rene Berger op 2003-10-31 16:46 ]</font>
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
Een dry air bag of in het zout.
- jan ververs
- Berichten: 390
- Lid geworden op: 18-03-2003 01:00
- Locatie: Hartje Betuwe
Kijk de plaatselijke slager eens een keer lief aan en laat de boilies in porties vacuum verpakken, werkt uitstekend.
** De (pen)vissende groeten uit de Betuwe **
-
- Berichten: 50
- Lid geworden op: 01-11-2003 01:00
- Locatie: roosendaal
hallo allemaal
ik zou als ik jullie was een fles preserver in de mix gooien dan is hij ook langer houdbaar.
ik zou als ik jullie was een fles preserver in de mix gooien dan is hij ook langer houdbaar.
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Op 2003-11-06 17:32, schreef Fabian Papaya:
hallo allemaal
ik zou als ik jullie was een fles preserver in de mix gooien dan is hij ook langer houdbaar.
Ik hoop dat je een geintje maakt.........
Mvrgr,
Dennis Ananas
_________________
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Dennis van den Bogaert op 2003-11-06 17:35 ]</font>
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Fabian,
Niet doen zekers?
MVG
Kl aas
Niet doen zekers?
MVG
Kl aas
-
- Berichten: 202
- Lid geworden op: 22-05-2003 02:00
- Locatie: lommel
Hallo,gewoon GOED laten drogen!!!!!!!! en dan bewaren in een luchtdoorlatende zak (uienzak) aan een boomtak in Frankrijk en indien vochtig daar in de tent bewaren.
PS indien ge me mailt kunnen we verder via e-mail praten (ben van Lommel)
Groetjes Clement
PS indien ge me mailt kunnen we verder via e-mail praten (ben van Lommel)
Groetjes Clement
ben ik helemaal met je eens verpoorten
is simpel de bolle worden alleen iets kleiner maar in het water worden ze de normale grote
groetjes erwin
is simpel de bolle worden alleen iets kleiner maar in het water worden ze de normale grote
groetjes erwin
preserver worden gebruikt door boillie-fabrikanten die niet weten hoe ze een boillie op een goede,gezonde(voor de karper) moeten conserveren.
ten eerste is preserver niet goed voor de gezondheid van de karper(in grotere hoeveelheden) en de samenstelling van de boillie komt niet ten goede.
er zijn genoeg goede ready-mades te vinden op de markt die vangen en goed voor de gezondheid van de karper zijn.
als je je home-mades wilt bewaren buiten de vriezer is pekelen een hele goede optie evenals vacúum verpakken...
dus over prsevers NIET DOEN!!!!!
met houdbare groeten,
koen
ten eerste is preserver niet goed voor de gezondheid van de karper(in grotere hoeveelheden) en de samenstelling van de boillie komt niet ten goede.
er zijn genoeg goede ready-mades te vinden op de markt die vangen en goed voor de gezondheid van de karper zijn.
als je je home-mades wilt bewaren buiten de vriezer is pekelen een hele goede optie evenals vacúum verpakken...
dus over prsevers NIET DOEN!!!!!
met houdbare groeten,
koen
-
- Berichten: 605
- Lid geworden op: 21-01-2002 01:00
- Locatie: Omg. Sittard
Men neme een tempex doos (waar men op de markt vis in heeft liggen met ijs) hier pleur je bij vertrek de bevroren boillies in en gooit er twee of drie koelelementen bij!n en daarna goed dichtapen! Dit werkt perfect! Donderdag vertrokken en knikkers waren zondag's nog helemaal bevroren! Na de vierde dag eruit halen en dan inderdaad in een droogzak hangen. zo kun je echt veel spelen met de houdbaarheid van je boillies!
ik ga ze vacuum zuigen!
ik hoop datet werkt??
want heb ook nog gehoor dat de zak opeens bol stond ofzo?? nou da mot ik nie hebben
ik hoop datet werkt??
want heb ook nog gehoor dat de zak opeens bol stond ofzo?? nou da mot ik nie hebben
-
- Berichten: 2415
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Mooiste provincie van NL
Nou Nou, John al die vuiligheid!
Met vriendelijke groet,
Bas Hofkens
Bas Hofkens
-
- Berichten: 111
- Lid geworden op: 15-05-2002 02:00
- Locatie: Veenendaal
koel hoeden of petten doe je in de koelbox, boilies goed houden gaat het best in droogzakken.
-
- Berichten: 170
- Lid geworden op: 14-07-2007 15:58
- Locatie: Utrecht
Weet iemand hoeveel kg er in een dry air bag past en van welk hij dan is en waar ik hem kan kopen ga namelijk meerdaagse sessie doen
-
- Berichten: 20
- Lid geworden op: 21-09-2009 17:13
- Locatie: bergeijk
je boilies vacuum verpakken werkt uistekend maar dat moet je natuurlijk niet met een huis tuin en keuken aparaatje gaan doen want dat werkt nie echt maar een grote speciale machine net zo als bij de slager gaat perfect dan kan je ze makelijk een maand buiten je vriezer houden
mvg. boy
mvg. boy
-
- Berichten: 183
- Lid geworden op: 04-11-2005 15:43
- Locatie: bilthoven
al is gedacht koelkastje op gas??
dat hebben wij ook altijd bij ons dat werkt echt goed....voor de ballen maar ook voor het bier en het vlees en dat soort dingen moet je maar is kijken wat het kost dat kan ik je niet vertellen maar kan het je wel aanraden!!
mvg bastiaan
dat hebben wij ook altijd bij ons dat werkt echt goed....voor de ballen maar ook voor het bier en het vlees en dat soort dingen moet je maar is kijken wat het kost dat kan ik je niet vertellen maar kan het je wel aanraden!!
mvg bastiaan
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
Laatst gewijzigd door Lexus Cuyten op 20-01-2010 09:56, 1 keer totaal gewijzigd.
Als je er maar vertrouwen in hebt.
-
- Berichten: 1152
- Lid geworden op: 12-11-2009 02:11
- Locatie: bronxtel
denk dat de boilies van deze jongen allang ontdooit, verteerd of verrot zijn: eerste bericht Geplaatst: 31-10-2003 16:28!!!
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
Dat is kanp gezien van jou Bas
Maar Jasper stelde toch ook een vraag nog niet zolang geleden?
Maar Jasper stelde toch ook een vraag nog niet zolang geleden?
Als je er maar vertrouwen in hebt.
-
- Berichten: 183
- Lid geworden op: 04-11-2005 15:43
- Locatie: bilthoven
hahaha zou wel knap zijn als ze nog goed waren ja moet hij maar is vertellen hoe hij dit doet of zouden ze 6 jaar aan de boom gehangen hebben dan is de wind er wel goed doorheen geblazen denk ik zijn ze lekker hard scheelt weer witvis
-
- Berichten: 258
- Lid geworden op: 12-06-2005 17:44
- Locatie: Gulpen
Hola,
Het beste is om de bollen thuis al goed te drogen. En dan rustig niet buiten in de wind. De kans op scheuren wordt groter als je de bollen te snel droogt, is mijn ervaring.
Zou ze thuis al minstens 4-5 dagen laten drogen. in een schuurtje, zolder, etc. Woonkamer kan ook Ligt aan wat voor vrouw je hebt In France dan in droogzakken of bv wat oude kussenslopen of wat leefnetjes (soms spotgoedkoop te koop)
Als het weer te vochtig is, dan kun je er alsnog voor kiezen ze in een emmer te doen met suiker of zout........ Neem altijd emmers mee, voor geval het drogen niet goed gaat (veel regen en vochtige omstandigheden!) Suiker en zout kun je dan eventueel kopen in Frankrijk of al meenemen!
Succes,
Gr. Etienne
Het beste is om de bollen thuis al goed te drogen. En dan rustig niet buiten in de wind. De kans op scheuren wordt groter als je de bollen te snel droogt, is mijn ervaring.
Zou ze thuis al minstens 4-5 dagen laten drogen. in een schuurtje, zolder, etc. Woonkamer kan ook Ligt aan wat voor vrouw je hebt In France dan in droogzakken of bv wat oude kussenslopen of wat leefnetjes (soms spotgoedkoop te koop)
Als het weer te vochtig is, dan kun je er alsnog voor kiezen ze in een emmer te doen met suiker of zout........ Neem altijd emmers mee, voor geval het drogen niet goed gaat (veel regen en vochtige omstandigheden!) Suiker en zout kun je dan eventueel kopen in Frankrijk of al meenemen!
Succes,
Gr. Etienne
carpangling rocks society sucks
-
- Berichten: 258
- Lid geworden op: 12-06-2005 17:44
- Locatie: Gulpen
Lees nu pas, dat het Tpic in 2003 was geplaats!!
Intussen gescheiden van de vrouw? of toch maar voor Preserver gekozen!!!
Gr. Etienne
Intussen gescheiden van de vrouw? of toch maar voor Preserver gekozen!!!
Gr. Etienne
carpangling rocks society sucks
-
- Berichten: 258
- Lid geworden op: 12-06-2005 17:44
- Locatie: Gulpen
Lees nu pas, dat het Tpic in 2003 was geplaats!!
Intussen gescheiden van de vrouw? Door de geur van de bollen in de woonkamer?! of toch maar voor Preserver gekozen!!!
Gr. Etienne
Intussen gescheiden van de vrouw? Door de geur van de bollen in de woonkamer?! of toch maar voor Preserver gekozen!!!
Gr. Etienne
carpangling rocks society sucks