Sloterplas

Jack Chong
Berichten: 15
Lid geworden op: 20-03-2002 01:00
Locatie: Almere

18-02-2007 17:42

John en maat uit Amersfoort, nog bedankt dat jullie vorige week vrijdagochten na de sneeuwval koffie kwamen brengen aan de
Sloterplas.

Jack en Arjen.
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

20-02-2007 07:29

Wat lieffff :lol:
Marcel Kloos
Berichten: 46
Lid geworden op: 12-10-2006 16:39
Locatie: Maascity

20-02-2007 08:38

geen shoarma gehad?
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

20-02-2007 10:11

Erg is dat he, Marcel?!! :o
Marcel Kloos
Berichten: 46
Lid geworden op: 12-10-2006 16:39
Locatie: Maascity

20-02-2007 22:59

bijna heiligschennis.... :D
Ruben vd Worp
Berichten: 1979
Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
Contacteer:

21-02-2007 18:12

gisteren shoarma gegeten,meteen weer aan de schijt. :-?
Marcel Kloos
Berichten: 46
Lid geworden op: 12-10-2006 16:39
Locatie: Maascity

21-02-2007 18:28

kwestie van goed doorbakken!
Ruben vd Worp
Berichten: 1979
Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
Contacteer:

21-02-2007 18:32

knoflook saus als water,vieze vette aardappel schijfjes.Ik bestel die zooi nooit meer weer.

Je betaald grof geld voor die rotzooi,dan moet het wel goed zijn.
Jack Chong
Berichten: 15
Lid geworden op: 20-03-2002 01:00
Locatie: Almere

21-02-2007 19:20

Ik kan niet meer van het lachen.

Jack
Sam Bos

21-02-2007 19:26

wrom koop je dan shoarma als je weet dat het rommel is koop dan gewoon patat bijna altijd lekker
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

21-02-2007 19:44

Je moet gewoon weten waar je het koopt.. Ik durf te wedden dat patat ook niet overal hetzelfde smaakt..

Heeft niks met shoarma (in het algemeen) te maken dat je de schijterij hebt, maar met de plek waar je het hebt gekocht.
peter andrae

21-02-2007 20:10

8) lekker je broek volgescheten jongen,wat Mourad al aangaf je moet ook weten waar je sommige dingen haalt of besteld het is hier niet veel anders.


prppppppp oeps :lol:
Ruben vd Worp
Berichten: 1979
Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
Contacteer:

21-02-2007 20:43

De sla liep me zowat weg,heb een uur lang last van mn pens gehad.

Bestelde er al een behoorlijke tijd,heb joesoef gebeld dat ie voortaan dat varkensvoer mag houden.

Ben voorlopig uitgegeten op shoarma :lol:
Gebruikersavatar
Hans Brinkel
Berichten: 5271
Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
Locatie: Zoetermeer
Contacteer:

21-02-2007 20:55

Mourad Aviara schreef:
Heeft niks met shoarma (in het algemeen) te maken dat je de schijterij hebt, maar met de plek waar je het hebt gekocht.


Mourad, moet je me toch eens per pb uitleggen hoe ze dat doen?
dit vraagstuk uit oogpunt van HACCP :wink:

Zo'n enorm dik stuk vlees aan een spies blijft toch vele uren aan die spies hangen (soms wel een dag lang vrees ik)..waarom moet elke cafetaria, frituurzaak, horeca en keuken hun vlees tot bereiding bewaren bij temeraturen onder de 7 graden (bij voorkeur tussen de 2 en 4 graden).
Dat vlees bij de shoarmazaak ligt ook nog eens dicht bij een warmtebron (grill) 8)
.Mag aannemen dat er in zo'n zaak een aangename kamertemperatuur heerst van rond de 20 graden tijdens de koude maanden. En als je mazzel hebt stijgt de temperaturen niet nog eens hoger in de zaak niet gedurende de zomermaanden (mits de ondernemer iets van airco heeft)

Het is i.i.g. iets wat ik nooit hebt begrepen, meten met twee maten door de keuringsdienst van waren :o
Gebruikersavatar
Raymond Mulder
Berichten: 447
Lid geworden op: 03-06-2006 07:42
Locatie: Zuid Holland

21-02-2007 21:21

Ruben vd Worp schreef:De sla liep me zowat weg,heb een uur lang last van mn pens gehad.

Bestelde er al een behoorlijke tijd,heb joesoef gebeld dat ie voortaan dat varkensvoer mag houden.

Ben voorlopig uitgegeten op shoarma :lol:


Eindelijk tijd om af te vallen? beetje gezond eten joh!! :lol:
Martijn Kooij
Berichten: 138
Lid geworden op: 17-05-2006 20:59
Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht

21-02-2007 22:30

Voor mij gaat er niks boven een broodje shoarma! :D
Hans-Peter van Ee
Berichten: 607
Lid geworden op: 28-08-2006 22:19
Locatie: Ede

22-02-2007 10:15

Een beetje karpervisser bakt zijn shoarma zelf :lol: :lol: :lol:

met bakkende groet

HPE
It ain't no fun, to be the hunted one!!!
peter andrae

22-02-2007 13:47

Ik vind het vangen van een schaap altijd het moeilijkst ren mij soms helemaal rot voor ik zo een wandelende shoarmarol te pakken heb.
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

22-02-2007 16:11

Hans Brinkel schreef:
Mourad Aviara schreef:
Heeft niks met shoarma (in het algemeen) te maken dat je de schijterij hebt, maar met de plek waar je het hebt gekocht.


Mourad, moet je me toch eens per pb uitleggen hoe ze dat doen?
dit vraagstuk uit oogpunt van HACCP :wink:

Zo'n enorm dik stuk vlees aan een spies blijft toch vele uren aan die spies hangen (soms wel een dag lang vrees ik)..waarom moet elke cafetaria, frituurzaak, horeca en keuken hun vlees tot bereiding bewaren bij temeraturen onder de 7 graden (bij voorkeur tussen de 2 en 4 graden).
Dat vlees bij de shoarmazaak ligt ook nog eens dicht bij een warmtebron (grill) 8)
.Mag aannemen dat er in zo'n zaak een aangename kamertemperatuur heerst van rond de 20 graden tijdens de koude maanden. En als je mazzel hebt stijgt de temperaturen niet nog eens hoger in de zaak niet gedurende de zomermaanden (mits de ondernemer iets van airco heeft)

Het is i.i.g. iets wat ik nooit hebt begrepen, meten met twee maten door de keuringsdienst van waren :o


Haha

Hans, er is 1 gouden regel: Haal je eten altijd ergens waar het veel verkocht wordt.

Des te meer er verkocht wordt, des te minder lang vlees wordt blootgesteld aan warmere temperaturen. En des te beter het vlees is.

1 Tip: als je ooit een x in Amsterdam bent:

In Amsterdam west, bij plein 40-45, op de hoek van de vlugtlaan en de willem kraanstraat (naast de Kwik-Fit) is er een donerzaakje.. Betaal je 3 euro voor een brood(je) doner.. Lekker daar EN je krijgt er waar voor je geld..

Heb nooit de schijterij gekregen daarvan haha.

Is tevens ook 1 van de drukste donerzaakjes in Amsterdam west..

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

22-02-2007 16:13

Wat een topic hahah.. Van koffie naar shoarma naar patat naar doner..
Gebruikersavatar
Hans Brinkel
Berichten: 5271
Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
Locatie: Zoetermeer
Contacteer:

22-02-2007 22:00

Nou je het zegt... :lol:
Ruben vd Worp
Berichten: 1979
Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
Contacteer:

22-02-2007 22:21

je vergeet het schijten nog :lol:
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

22-02-2007 22:52

Ruben vd Worp schreef:je vergeet het schijten nog :lol:


Schijten?
Okay,
Maar dan toch niet in die knollentuin van Piet!?
Groet'n Henk..

still growing Old.
Frank Penning
Berichten: 262
Lid geworden op: 09-12-2005 20:00

23-02-2007 14:46

als of hij daar zelf nooit schijt! :o :o
Gebruikersavatar
Paul van de Wiel
Berichten: 692
Lid geworden op: 10-12-2003 01:00
Locatie: Tilburg

23-02-2007 15:13

Toch maar goed dat ik jou talent ontdekt hebt he mourad! Vandaag weer hele dag rondgelopen om een water hier in de buurt
Lupack