Sloterplas
-
- Berichten: 15
- Lid geworden op: 20-03-2002 01:00
- Locatie: Almere
John en maat uit Amersfoort, nog bedankt dat jullie vorige week vrijdagochten na de sneeuwval koffie kwamen brengen aan de
Sloterplas.
Jack en Arjen.
Sloterplas.
Jack en Arjen.
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Wat lieffff
-
- Berichten: 46
- Lid geworden op: 12-10-2006 16:39
- Locatie: Maascity
geen shoarma gehad?
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Erg is dat he, Marcel?!!
-
- Berichten: 46
- Lid geworden op: 12-10-2006 16:39
- Locatie: Maascity
bijna heiligschennis....
-
- Berichten: 1979
- Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
- Contacteer:
gisteren shoarma gegeten,meteen weer aan de schijt.
-
- Berichten: 46
- Lid geworden op: 12-10-2006 16:39
- Locatie: Maascity
kwestie van goed doorbakken!
-
- Berichten: 1979
- Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
- Contacteer:
knoflook saus als water,vieze vette aardappel schijfjes.Ik bestel die zooi nooit meer weer.
Je betaald grof geld voor die rotzooi,dan moet het wel goed zijn.
Je betaald grof geld voor die rotzooi,dan moet het wel goed zijn.
-
- Berichten: 15
- Lid geworden op: 20-03-2002 01:00
- Locatie: Almere
Ik kan niet meer van het lachen.
Jack
Jack
wrom koop je dan shoarma als je weet dat het rommel is koop dan gewoon patat bijna altijd lekker
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Je moet gewoon weten waar je het koopt.. Ik durf te wedden dat patat ook niet overal hetzelfde smaakt..
Heeft niks met shoarma (in het algemeen) te maken dat je de schijterij hebt, maar met de plek waar je het hebt gekocht.
Heeft niks met shoarma (in het algemeen) te maken dat je de schijterij hebt, maar met de plek waar je het hebt gekocht.
lekker je broek volgescheten jongen,wat Mourad al aangaf je moet ook weten waar je sommige dingen haalt of besteld het is hier niet veel anders.
prppppppp oeps
prppppppp oeps
-
- Berichten: 1979
- Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
- Contacteer:
De sla liep me zowat weg,heb een uur lang last van mn pens gehad.
Bestelde er al een behoorlijke tijd,heb joesoef gebeld dat ie voortaan dat varkensvoer mag houden.
Ben voorlopig uitgegeten op shoarma
Bestelde er al een behoorlijke tijd,heb joesoef gebeld dat ie voortaan dat varkensvoer mag houden.
Ben voorlopig uitgegeten op shoarma
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Mourad Aviara schreef:
Heeft niks met shoarma (in het algemeen) te maken dat je de schijterij hebt, maar met de plek waar je het hebt gekocht.
Mourad, moet je me toch eens per pb uitleggen hoe ze dat doen?
dit vraagstuk uit oogpunt van HACCP
Zo'n enorm dik stuk vlees aan een spies blijft toch vele uren aan die spies hangen (soms wel een dag lang vrees ik)..waarom moet elke cafetaria, frituurzaak, horeca en keuken hun vlees tot bereiding bewaren bij temeraturen onder de 7 graden (bij voorkeur tussen de 2 en 4 graden).
Dat vlees bij de shoarmazaak ligt ook nog eens dicht bij een warmtebron (grill)
.Mag aannemen dat er in zo'n zaak een aangename kamertemperatuur heerst van rond de 20 graden tijdens de koude maanden. En als je mazzel hebt stijgt de temperaturen niet nog eens hoger in de zaak niet gedurende de zomermaanden (mits de ondernemer iets van airco heeft)
Het is i.i.g. iets wat ik nooit hebt begrepen, meten met twee maten door de keuringsdienst van waren
- Raymond Mulder
- Berichten: 447
- Lid geworden op: 03-06-2006 07:42
- Locatie: Zuid Holland
Ruben vd Worp schreef:De sla liep me zowat weg,heb een uur lang last van mn pens gehad.
Bestelde er al een behoorlijke tijd,heb joesoef gebeld dat ie voortaan dat varkensvoer mag houden.
Ben voorlopig uitgegeten op shoarma
Eindelijk tijd om af te vallen? beetje gezond eten joh!!
-
- Berichten: 138
- Lid geworden op: 17-05-2006 20:59
- Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht
Voor mij gaat er niks boven een broodje shoarma!
-
- Berichten: 607
- Lid geworden op: 28-08-2006 22:19
- Locatie: Ede
Een beetje karpervisser bakt zijn shoarma zelf
met bakkende groet
HPE
met bakkende groet
HPE
It ain't no fun, to be the hunted one!!!
Ik vind het vangen van een schaap altijd het moeilijkst ren mij soms helemaal rot voor ik zo een wandelende shoarmarol te pakken heb.
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Hans Brinkel schreef:Mourad Aviara schreef:
Heeft niks met shoarma (in het algemeen) te maken dat je de schijterij hebt, maar met de plek waar je het hebt gekocht.
Mourad, moet je me toch eens per pb uitleggen hoe ze dat doen?
dit vraagstuk uit oogpunt van HACCP
Zo'n enorm dik stuk vlees aan een spies blijft toch vele uren aan die spies hangen (soms wel een dag lang vrees ik)..waarom moet elke cafetaria, frituurzaak, horeca en keuken hun vlees tot bereiding bewaren bij temeraturen onder de 7 graden (bij voorkeur tussen de 2 en 4 graden).
Dat vlees bij de shoarmazaak ligt ook nog eens dicht bij een warmtebron (grill)
.Mag aannemen dat er in zo'n zaak een aangename kamertemperatuur heerst van rond de 20 graden tijdens de koude maanden. En als je mazzel hebt stijgt de temperaturen niet nog eens hoger in de zaak niet gedurende de zomermaanden (mits de ondernemer iets van airco heeft)
Het is i.i.g. iets wat ik nooit hebt begrepen, meten met twee maten door de keuringsdienst van waren
Haha
Hans, er is 1 gouden regel: Haal je eten altijd ergens waar het veel verkocht wordt.
Des te meer er verkocht wordt, des te minder lang vlees wordt blootgesteld aan warmere temperaturen. En des te beter het vlees is.
1 Tip: als je ooit een x in Amsterdam bent:
In Amsterdam west, bij plein 40-45, op de hoek van de vlugtlaan en de willem kraanstraat (naast de Kwik-Fit) is er een donerzaakje.. Betaal je 3 euro voor een brood(je) doner.. Lekker daar EN je krijgt er waar voor je geld..
Heb nooit de schijterij gekregen daarvan haha.
Is tevens ook 1 van de drukste donerzaakjes in Amsterdam west..
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Wat een topic hahah.. Van koffie naar shoarma naar patat naar doner..
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Nou je het zegt...
-
- Berichten: 1979
- Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
- Contacteer:
je vergeet het schijten nog
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Ruben vd Worp schreef:je vergeet het schijten nog
Schijten?
Okay,
Maar dan toch niet in die knollentuin van Piet!?
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 262
- Lid geworden op: 09-12-2005 20:00
als of hij daar zelf nooit schijt!
- Paul van de Wiel
- Berichten: 692
- Lid geworden op: 10-12-2003 01:00
- Locatie: Tilburg
Toch maar goed dat ik jou talent ontdekt hebt he mourad! Vandaag weer hele dag rondgelopen om een water hier in de buurt
Lupack