Boilietafels


Plaats reactie
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

04-01-2007 09:31

...
Laatst gewijzigd door joeri onkelinx op 23-05-2010 18:48, 2 keer totaal gewijzigd.
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Gebruikersavatar
martijn bunte
Berichten: 1342
Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
Locatie: ENSCHEDE
Contacteer:

04-01-2007 10:13

grootste wat mij bekend is op dit moment is 30mm verkrijgbaar via http://www.acsbaits.be je mag het zelf intoetsen weet nie hoe je een link moet zetten :wink: ps 35 euri`s
aldejekes loat goan!
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

04-01-2007 10:18

...
Laatst gewijzigd door joeri onkelinx op 16-12-2009 11:14, 1 keer totaal gewijzigd.
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Gebruikersavatar
Brecht Gielen
Berichten: 42
Lid geworden op: 24-10-2003 02:00
Locatie: België

04-01-2007 12:10

Met 40mm bollen ga je die kleinere vissen ook nog vangen. Als je selectief op de grotere exemplaren wil vissen, dan kan je beter je bol wat schraler maken. Ken er die nog veel platte vangen op bollen van 35-40mm als ze wat hoog doseren met wateroplosbare producten. Je voerplek zal daarentegen niet snel meer door de brasems leeggegeten worden.

Waar ze 40mm roltafels verkopen weet ik niet. Ik viste dan gewoon met 40mm cylindertjes, met een degelijk worstenmachien verwerk je zo gemakkelijk 15-20 kilo mix per uur.
Gebruikersavatar
Dennis van den Bogaert
Berichten: 4400
Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
Locatie: Den Haag
Contacteer:

04-01-2007 12:15

joeri onkelinx schreef:Re: big ASS boilietafels
Joeri


Wellicht dat Jennifer Lopez of Ruud Visser je kan helpen.... 8)
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER ;-)

BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
Gebruikersavatar
Ruud Visser
Berichten: 2987
Lid geworden op: 16-11-2003 01:00
Locatie: Mokum
Contacteer:

04-01-2007 12:20

Hé Den...



Je oude bolletjes vangen goed


:lol:



Groetjes,
Jan Peter Teerling

04-01-2007 17:00

40mm of meer bestaan niet.Wat je wel kan doen is een 25/30mm boilie nemen daar boilie deeg omdraaien en weer koken.Dit herhalen tot gewenste diameter.
Zal wel met de hand moeten dus gaat enige tijd inzitten.
Groeten,
Jan Peter
Daan van Velzen
Berichten: 71
Lid geworden op: 02-01-2007 18:22

04-01-2007 17:17

Hallo,

het is volgens mij ook niet prettig om 40mm te koken
het duurt heel lang voordat de kern gaar is en daardoor kook je veel stoffen in de mantel kapot als je korter gaat koken denk ik dat je vrij zachte boilies krijgt

bovenstaande manier lijkt me een ideale manier dus 20mm koken en daarna opnieuw deeg eromheen en dan koken

met vriendelijke groet Daan
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

04-01-2007 22:10

Joeri,

20 mm rollen van een deeg met 3% bakkersgist...zijn ze zomaar 40 mm :o 8) :o :wink:
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

05-01-2007 11:29

...
Laatst gewijzigd door joeri onkelinx op 16-12-2009 11:14, 1 keer totaal gewijzigd.
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

05-01-2007 11:44

Boilies worden steeds groter en groter en groter.

Nog eventjes en ze hebben een doorsnee van 10 cm.

Lichtgevende kunstmais en een breekstaafje op je hair, en een rig met allemaal ringetjes doen het werk beter.
peter andrae

05-01-2007 12:51

Zal dat tekeer gaan met voeren 8) .
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

06-01-2007 21:44

joeri onkelinx schreef:bent u met mij aan het lachen Henk? of gaat dat echt?



bedankt voor PB


Neen Joeri,
ik ben niet met u aan het lachen, let echter wel op dat de bollen niet gaan drijven door de gasvorming (gisting).
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
Hans Brinkel
Berichten: 5271
Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
Locatie: Zoetermeer
Contacteer:

06-01-2007 22:35

Henk ter Maat schreef:Joeri,

20 mm rollen van een deeg met 3% bakkersgist...zijn ze zomaar 40 mm :o 8) :o :wink:


toch wel interresant deze toevoeging...
Heb je hier ervaring mee Henk?, heeft het toegevoegde waarde om gist in je deeg te verwerken?

Let's talk.. :wink: (pb?)
gr
Hans
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

06-01-2007 23:00

Hans Brinkel schreef:
Henk ter Maat schreef:Joeri,

20 mm rollen van een deeg met 3% bakkersgist...zijn ze zomaar 40 mm :o 8) :o :wink:


toch wel interresant deze toevoeging...
Heb je hier ervaring mee Henk?, heeft het toegevoegde waarde om gist in je deeg te verwerken?

Let's talk.. :wink: (pb?)
gr
Hans


Naast de vitamie B toevoeging, krijgt de boilie een mooie open structuur ( denk aande wollige broodstructuur ) zodat uitlekken van allerlei toevoegingen veel beter verloopt.
Gisting vormt een buitengewoon aantrekkelijk aroma, naast de alcoholvorming een mooie signaalfunctie, dacht ik toch.. 8)
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
Ruud Visser
Berichten: 2987
Lid geworden op: 16-11-2003 01:00
Locatie: Mokum
Contacteer:

07-01-2007 11:19

Mourad Aviara schreef:Boilies worden steeds groter en groter en groter.

Nog eventjes en ze hebben een doorsnee van 10 cm.

Lichtgevende kunstmais en een breekstaafje op je hair, en een rig met allemaal ringetjes doen het werk beter.



:wink:
Plaats reactie