hoorde laatst dat ze vroeger en waarschijnlijk nog steeds met custard visden.wie heeft ervaringen met custard in boilies.en wat zijn de eigenschappen ervan.
greets ed..
custard
-
- Berichten: 302
- Lid geworden op: 11-04-2003 02:00
- Locatie: kampen
- Contacteer:
is een binder en is lekker zoet
- michel kemp
- Berichten: 622
- Lid geworden op: 27-05-2003 02:00
- Locatie: zoetermeer
Een echte smaakmaker !!!!!!!!!
Tight Lines......
Canada where carping is catching!!!!!!!
Canada where carping is catching!!!!!!!
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Alleen echt veel kun je niet gebruiken anders gaat je mix verschrikkelijk plakken,wat eigenschappen betreft wat draaien betreft kun je hem het best vergelijken met normale kristal suiker,verder een perfecte smaakmaker zoals hierboven al beschreven is.
Wil
Wil
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Custard is een warm bindmiddel.
Wat wil zeggen dat het pas gaat binden of stollen wanneer het verhit wordt.
Het is een heel fijn poeder wat krakerig aanvoelt.
Het word gemaakt van Maïszetmeel plus een Aroma, zout en kleurstof.
E 104 & E 110
Sportieve groeten Henk
Wat wil zeggen dat het pas gaat binden of stollen wanneer het verhit wordt.
Het is een heel fijn poeder wat krakerig aanvoelt.
Het word gemaakt van Maïszetmeel plus een Aroma, zout en kleurstof.
E 104 & E 110
Sportieve groeten Henk
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
Zelf gebruik ik veelal custard in mijn voorjaarsboilies om ze lekker zoet te maken!
Verder gebruik ik cutard om vanillevla te maken... Het is erg zoet, ruikt lekker en is een bindmiddel, maar ja... dat staat hierboven ook al beschreven!
Zelf gebruik ik cutard in combinatie met Saroma, een poedertje om pudding mee te maken, ook erg zoet en... een smaakje! Bijpassende flavour erbij en vissen maar!Mijne rvaringen hiermee zijn erg goed, maar niet alleen de custard maakt een goede boilie, de ander ingredienten moeten wel afgestemd zijn op elkaar!
Succes
Verder gebruik ik cutard om vanillevla te maken... Het is erg zoet, ruikt lekker en is een bindmiddel, maar ja... dat staat hierboven ook al beschreven!
Zelf gebruik ik cutard in combinatie met Saroma, een poedertje om pudding mee te maken, ook erg zoet en... een smaakje! Bijpassende flavour erbij en vissen maar!Mijne rvaringen hiermee zijn erg goed, maar niet alleen de custard maakt een goede boilie, de ander ingredienten moeten wel afgestemd zijn op elkaar!
Succes
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Als je lekker veel gebruikt, worden je ballen lekker glad. De uitwaseming wordt dan bijna nihil.
MVG
Klaas
MVG
Klaas
-
- Berichten: 549
- Lid geworden op: 23-05-2003 02:00
- Locatie: amersfoort
- Contacteer:
ik weet dat als je er veel mee wekt en dos ook het stof in ademt je gebit binnen no time naar de knoppen is zo zoet
succes
succes
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Rick,
Pure Custard is niet zoet.
Zit geen suiker en/of zoetstof in..denk dat je gebit ergens anders mee naar de knoppen ging.
Sportieve groeten Henk
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Henk ter Maat op 2003-09-29 18:51 ]</font>
Pure Custard is niet zoet.
Zit geen suiker en/of zoetstof in..denk dat je gebit ergens anders mee naar de knoppen ging.
Sportieve groeten Henk
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Henk ter Maat op 2003-09-29 18:51 ]</font>
-
- Berichten: 261
- Lid geworden op: 07-03-2003 01:00
- Locatie: volkel
en hoeveel gram doen jullie bij een pond droge mix?
mvg coen
mvg coen
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
je kan ongeveer 10% cutard verwerken in je mix!
-
- Berichten: 261
- Lid geworden op: 07-03-2003 01:00
- Locatie: volkel
ok thnx
zal het zeker uitproberen.
zal het zeker uitproberen.
-
- Berichten: 30
- Lid geworden op: 20-09-2003 02:00
- Locatie: capelle
bedankt weer!!!
-
- Berichten: 3
- Lid geworden op: 08-04-2007 15:14
ik gebruikte custard in de boilie met vanillie suiker en havermout...
na 5 minuten(zonder voercampgne gwn een handje erbij) een run hengel uit de steunen....
na 5 minuten(zonder voercampgne gwn een handje erbij) een run hengel uit de steunen....