Kan men niet zelf drijvend deeg maken.
Heeft iemand hier recepten voor of zo.
zelf drijvend deeg?
-
- Berichten: 77
- Lid geworden op: 06-03-2003 01:00
- Locatie: Lanaken limburg belgie
-
- Berichten: 1242
- Lid geworden op: 29-04-2003 02:00
- Locatie: Goor(Twente)
Deeg krijg je door te kneden.
En dan gaat alle lucht eruit, dus deeg is geen optie.
Misschien kun je er een stukje kurk in doen om het geheel te laten drijven.
Neem anders gewoon een simpele broodkorst en doe daar enkele flavours overheen.
Stroop, honing, paprikapoeder, knoflookpoeder enz. enz.
Koen
En dan gaat alle lucht eruit, dus deeg is geen optie.
Misschien kun je er een stukje kurk in doen om het geheel te laten drijven.
Neem anders gewoon een simpele broodkorst en doe daar enkele flavours overheen.
Stroop, honing, paprikapoeder, knoflookpoeder enz. enz.
Koen
-
- Berichten: 1
- Lid geworden op: 25-08-2003 02:00
- Locatie: Bussum
Tommy,
Je hebt meerdere opties.
Je kan van Richworth de standaard pop-up mix kopen. Dit is een neutrale mix, die je dus zelf nog kan aanpassen. Meer info: <!-- BBCode auto-link start --><a href="http://www.richworth.com" target="_blank" class=bericht>www.richworth.com</a><!-- BBCode auto-link end -->
Een andere optie is het volgende recept:
garnalenmeel, bevat een hoog eiwitgehalte en spijtig genoeg geen koolhydraten. Bij een hoge dosering gaan de bolies drijven. Het heeft een redelijke verwerkbaarheid, maar wel een slechte uitharding.
Verder zijn er standaard "nep" boilies, mais(verschillende kleuren), tijgernoten, hondebrokken en brood verkrijgbaar, die allemaal drijvend zijn. Misschien ook een optie?
Je kan natuurlijk altijd je deeg om een piepschuim of kurken balletje vouwen, waardoor de boilie zal drijven.
Ik hoop dat het helpt!!!!!!
Je hebt meerdere opties.
Je kan van Richworth de standaard pop-up mix kopen. Dit is een neutrale mix, die je dus zelf nog kan aanpassen. Meer info: <!-- BBCode auto-link start --><a href="http://www.richworth.com" target="_blank" class=bericht>www.richworth.com</a><!-- BBCode auto-link end -->
Een andere optie is het volgende recept:
garnalenmeel, bevat een hoog eiwitgehalte en spijtig genoeg geen koolhydraten. Bij een hoge dosering gaan de bolies drijven. Het heeft een redelijke verwerkbaarheid, maar wel een slechte uitharding.
Verder zijn er standaard "nep" boilies, mais(verschillende kleuren), tijgernoten, hondebrokken en brood verkrijgbaar, die allemaal drijvend zijn. Misschien ook een optie?
Je kan natuurlijk altijd je deeg om een piepschuim of kurken balletje vouwen, waardoor de boilie zal drijven.
Ik hoop dat het helpt!!!!!!
- michel kemp
- Berichten: 622
- Lid geworden op: 27-05-2003 02:00
- Locatie: zoetermeer
Is verkrijgbaar in de hengelsportzaak onder de naam Gompie's. Is een uitgedroogd stuk (deeg) maar dan wel zeer luchtig het lijkt eerlijk gezecht meer op spons dan op deeg.
Deze kun je zelf flavouren. en ze blijven zeer goed aan je haak zitten je kan ze zelfs als pop-up gebruiken......
(ik hoop dat ze nog verkrijgbaar zijn.)
Deze kun je zelf flavouren. en ze blijven zeer goed aan je haak zitten je kan ze zelfs als pop-up gebruiken......
(ik hoop dat ze nog verkrijgbaar zijn.)
Tight Lines......
Canada where carping is catching!!!!!!!
Canada where carping is catching!!!!!!!