Pro Line natural pop-up mix.
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Iemand ervaring met de Pro Line Natural Pop-up mix?
Ik heb namelijk een tijd terug een drietal potten gekocht met het idee er eens simpel wat pop-ups met een beetje eigen smaak/attractoren (beperkt) van te rollen. Maar ik wilde er in hoofdzaak langzame zinkers van m'n eigen mix, i.s.m. de pop-up mix en een beetje ei-compound, van maken die als hair aasje zouden dienen. Eigenlijk wat ik nu nog steeds met het grovere kurkpoeder doe, maar dat is wat mij betreft niet handig in kleine hair aasjes die ik nu wil rollen.
De PL pop-up mix heb ik overigens direct na aankoop zowel zonder, als ook met ei uitgeprobeerd. Maar de pop-ups waren na het koken niet hard te krijgen. Bij gebrek aan directe noodzaak - ik had voor groter aas nog volop kurk - heb ik de pop-up probeersels weg gekieperd (..of had ik die ellenlang moeten laten drogen?) en geen direct contact met Pro Line opgenomen...
Een paar dagen terug dus maar eens Pro Line via mail aangeschreven. Helaas nog geen antwoord. Daarom vraag ik het hier.
PS; Ik ben niet op zoek naar andere pop-up mix of manieren om pop-ups voor elkaar te krijgen .
Ik heb namelijk een tijd terug een drietal potten gekocht met het idee er eens simpel wat pop-ups met een beetje eigen smaak/attractoren (beperkt) van te rollen. Maar ik wilde er in hoofdzaak langzame zinkers van m'n eigen mix, i.s.m. de pop-up mix en een beetje ei-compound, van maken die als hair aasje zouden dienen. Eigenlijk wat ik nu nog steeds met het grovere kurkpoeder doe, maar dat is wat mij betreft niet handig in kleine hair aasjes die ik nu wil rollen.
De PL pop-up mix heb ik overigens direct na aankoop zowel zonder, als ook met ei uitgeprobeerd. Maar de pop-ups waren na het koken niet hard te krijgen. Bij gebrek aan directe noodzaak - ik had voor groter aas nog volop kurk - heb ik de pop-up probeersels weg gekieperd (..of had ik die ellenlang moeten laten drogen?) en geen direct contact met Pro Line opgenomen...
Een paar dagen terug dus maar eens Pro Line via mail aangeschreven. Helaas nog geen antwoord. Daarom vraag ik het hier.
PS; Ik ben niet op zoek naar andere pop-up mix of manieren om pop-ups voor elkaar te krijgen .
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
-
- Berichten: 810
- Lid geworden op: 30-11-2014 19:04
- Locatie: Drenthe
Heb de proline pop up mix ook geprobeerd en persoonlijk vind ik het grote rotzooi.
Hard niet goed en als wel uithardt dan vallen ze ze al bijna uit elkaar als poeder.
Als je echt goed pop up mix zoekt > richworth pop up mix
Als je ze langzaam wil laten zinken: 70 gram gekleurde mix of 65 gram neutraal en dan aanvullen met je toevoegingen (basismix) tot 100 gram.
1 heel Ei
Flavour
Zoetstof
Rollen, koken, 3 dagen drogen en je kan vissen
Hard niet goed en als wel uithardt dan vallen ze ze al bijna uit elkaar als poeder.
Als je echt goed pop up mix zoekt > richworth pop up mix
Als je ze langzaam wil laten zinken: 70 gram gekleurde mix of 65 gram neutraal en dan aanvullen met je toevoegingen (basismix) tot 100 gram.
1 heel Ei
Flavour
Zoetstof
Rollen, koken, 3 dagen drogen en je kan vissen
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Mooi man !
Ennuh.., nog geen uitleg over hoe 't spul gebruikt moet worden .PS; Ik ben niet op zoek naar andere pop-up mix of manieren om pop-ups voor elkaar te krijgen .
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
PL advies zegt; Aanmaken met water. Zit ik nog met de vraag; koken of direct drogen? Want beide manieren werken niet...
Volgend mailtje .
Volgend mailtje .
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
Heb toen ook ooit eens een pot geprobeerd.... die heeft ook de prullenbak bezocht daarna, het rolde niet lekker, was echt slappe hap kwa structuur, en echt hard werden ze niet. Voor mij maar 1 popup mix, en dat is richworth naturel, en Wafters met eigen mix. Of je eigen mix upgraden met garnalenmeel dat ken ook natuurlijk
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Eej Stevie no.2
Ken de manieren, heb de boeken gelezen, topics bezocht ...PS; Ik ben niet op zoek naar andere pop-up mix of manieren om pop-ups voor elkaar te krijgen.
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Joost Rippen
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 18-08-2016 14:42
gewoon pb-tje sturen aan Hilco en die kan er dan zijn wetenschap op loslaten.
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
Rustaaaagggghhh
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Het gewicht aan garnalenmeel wissel ik dan trouwens ook per kilo aan te maken mix. Ik check wel altijd eerst de maximale hoeveelheid garnaalmix op de 1e kilo die ik maak en rol/kook een paar bollen. Die mix valt dan nog met een gewone mix te mengen.
Dat spul met veel schil is echt verraderlijk (zoals je vast weet). Zinken ze thuis tijdens 't proefje, en in 't warme zomer water poppen ze up. Begin '90-er jaren eens gehad. Kwamen er op 't kanaal af en toe langs drijven...
.
Laatst gewijzigd door Marco Mostert op 12-12-2016 21:28, 2 keer totaal gewijzigd.
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
-
- Berichten: 810
- Lid geworden op: 30-11-2014 19:04
- Locatie: Drenthe
[quote="Marco Mostert] Ennuh.., nog geen uitleg over hoe 't spul gebruikt moet worden
[/quote]
De uitleg is dat het gewoon rotzooi is zoals meerdere mensen al verteld hebben en niet goed gebruikt kan worden, het werd niet voor niets voor 2 euro de bus gedumpt bij de bekende outlet.
Nu kun je er 3 dingen mee doen:
1). Weggooien
2). Bewaren om te voorkomen dat je het nog een keer koopt
3). Het draaien en accepteren dat het niet goed is
[/quote]
De uitleg is dat het gewoon rotzooi is zoals meerdere mensen al verteld hebben en niet goed gebruikt kan worden, het werd niet voor niets voor 2 euro de bus gedumpt bij de bekende outlet.
Nu kun je er 3 dingen mee doen:
1). Weggooien
2). Bewaren om te voorkomen dat je het nog een keer koopt
3). Het draaien en accepteren dat het niet goed is
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Meneer de rechter. Mag er straffeloos een beetje ei-compound doorheen? Haha...
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Joost Rippen
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 18-08-2016 14:42
over kurkpoeder, het heeft geen enkele voedingswaarde en je (aas) gaat er alleen maar van zweven.
beter is garnaalpoeder. je moet het niet in je aas doen maar gewoon roken (zo stoned als een) en tegen de tijd dat je nuchter bent zitten je bewaarzakken al weer vol.
zo moeilijk is het toch niet?
beter is garnaalpoeder. je moet het niet in je aas doen maar gewoon roken (zo stoned als een) en tegen de tijd dat je nuchter bent zitten je bewaarzakken al weer vol.
zo moeilijk is het toch niet?
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Ik prop 't in al mijn boilies. Komen de karper hoger in 't water te liggen en kan ik ze makkelijker scheppen...over kurkpoeder, het heeft geen enkele voedingswaarde en je (aas) gaat er alleen maar van zweven.
Hoewel sommige dan wel wat un-stabilized op hun zij liggen.
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
-
- Berichten: 1274
- Lid geworden op: 25-10-2007 21:27
- Locatie: Eemnes
gewoon ouderwets, gaatje boren, kurk of foam staafje erin en klaar is Kee.... uhhh Herman
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Ja, vanochtend nog met een koud geworden bak koffie.
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Vijf dagen geleden aan Pro Line verstuurd met mijn eerder al verkruimelende bevindingen...Marco Mostert schreef:PL advies zegt; Aanmaken met water. Zit ik nog met de vraag; koken of direct drogen? Want beide manieren werken niet...
Volgend mailtje .
Verder stilzwijgen is ook een vorm van bedrijfsvoering.
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .