Ik kwam op de Korda Masterclass dvd (Zie link) een stukje tegen waar ze met paranoten vissen, nu lijken deze gewoon ongekookt? Hoe zit het met deze noten. Gewoon 24 uur weken en een half uur koken? Of gewoon ongekookt als haakaas gebruiken? Het gaat me om het gebruik als haakaas, niet om mee te voeren
http://vimeo.com/85396926
Paranoten
- Rob Borjans
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: Landgraaf
Lars,
Zou ze in ieder geval niet rauw gebruiken. Week ze zelf idd uurtje of 12 en dan +- 20min koken. Tijdens het koken worden ze licht sponzig. Hierdoor zijn ze makkelijk bij te snijden en te doorboren met een boilie naald.
Voeren is idd een dure aangelegenheid! by the way, vergeet de zakken van CC Moore! dit zijn regelrechte Hollywood prijzen. Kijk eens bij notenhandelaren.
mvg Rob
Zou ze in ieder geval niet rauw gebruiken. Week ze zelf idd uurtje of 12 en dan +- 20min koken. Tijdens het koken worden ze licht sponzig. Hierdoor zijn ze makkelijk bij te snijden en te doorboren met een boilie naald.
Voeren is idd een dure aangelegenheid! by the way, vergeet de zakken van CC Moore! dit zijn regelrechte Hollywood prijzen. Kijk eens bij notenhandelaren.
mvg Rob
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Klopt, maar ik heb wel de ervaring dat noten beter vangen na koken en (vreemd genoeg) ook invriezen.