Zelf je eigen flavours,dips,soaks maken


Plaats reactie
Gebruikersavatar
peter cooreman
Berichten: 738
Lid geworden op: 01-04-2013 22:31
Locatie: Belgie

02-09-2013 14:51

Beste Karpervrienden,
Zoals de titel al laat blijken hoor ik graag van jullie wat jullie ervaringen hiermee zijn.
Hierbij geef ikzelf een vb. voor een soak:-een blikje mais,100ml water,een zakje gist,100gr suiker;dit enkele seconden in de blender,in een goed afgesloten potje een weekje of twee laten gisten. :wink:
Groeten,
Peter
Better a bad day at fishing than a good day at work.
Gebruikersavatar
peter cooreman
Berichten: 738
Lid geworden op: 01-04-2013 22:31
Locatie: Belgie

02-09-2013 16:14

.......NIEMAND........????? :o
Groeten,
Peter
Better a bad day at fishing than a good day at work.
Fred Hazenbroek
Berichten: 1976
Lid geworden op: 04-12-2004 00:32
Locatie: z-h

02-09-2013 16:26

In NL werken de meeste weer vriend! :wink:

blikje gecondenseerde melk+5 ml flavour naar keuze
Blikje in heet water zetten zodat de inhoud vloeibaarder wordt
goed roeren, en goed vloeibaar over de boillies in een emmer gieten.
Eventueel afmaken met een zooi vismeel/gecrushte boillies ("gecoate" boillies)

Ook goed voor de stickmix > pva vriendelijk
Plakboel, maar daar hebben we water/zeep/handdoek voor :wink:
Ach man..Ga toch vissen !!
Martijn Nederpel
Berichten: 4864
Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
Locatie: leeuwarden

02-09-2013 17:20

Glycerine mengen met betaine, flavour, sweetner kleurstof etcetc
Gebruikersavatar
peter cooreman
Berichten: 738
Lid geworden op: 01-04-2013 22:31
Locatie: Belgie

03-09-2013 14:22

Beste karpervrienden,
Alvast bedankt voor jullie feedback!
Iemand ervaring met tabasco in zijn boilies?
Ik hoor het graag van jullie! :wink:
Groeten,
Peter
Better a bad day at fishing than a good day at work.
Gebruikersavatar
Tienus de vries
Berichten: 68
Lid geworden op: 11-07-2010 14:13

16-09-2013 18:33

Martijn Nederpel schreef:Glycerine mengen met betaine, flavour, sweetner kleurstof etcetc


Is dit niet de basis voor "zelfbouw" Goo?
De vis die men niet vangt, is altijd groot.
Martijn Nederpel
Berichten: 4864
Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
Locatie: leeuwarden

16-09-2013 20:27

Kan...is ook de basis van veel dips. Je kan ook een pan met wat wter op het vuur zetten en er al roerend (druiven) suiker aan toevoegen tot er niks meer oplost. Aan deze siroop.kan je dan weer flavour betaine aminos etc etc toevoegen
Martijn Nederpel
Berichten: 4864
Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
Locatie: leeuwarden

16-09-2013 21:46

Vergeet het druppeltje boterzuur niet :wink:
Plaats reactie