Hoi
Wil vanaf volgend jaar bollies gaan maken met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten die in de carp zijn natuurlijk voedsel patroon passen waarbij ik bijna tot geen Fabrieks Flavours wil bij gebruiken,
Nu indien ik wel een Flavour wil inzetten (Zit toch echt tussen de oren...) ben ik dus op zoek naar merken die uitsluitend Natuurlijke Flavours maken zonder chemische poes pas.
weet je zo een merken dan hoor ik het graag.
Grt
Natuurlijke Flavours
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
Het flavouren van boilies houdt in dat je ze op smaak en eventueel op geur brengt!!
Groet, Peter
Ps nu jij weer!!
Groet, Peter
Ps nu jij weer!!
-
- Berichten: 1274
- Lid geworden op: 25-10-2007 21:27
- Locatie: Eemnes
en de prijs wordt ermee bepaald Peter, zeker geen onbelangrijke factor
- Ger Milius
- Berichten: 332
- Lid geworden op: 19-02-2008 19:29
- Locatie: Breda
- Contacteer:
wat zijn in jouw opzicht een natuurlijke flavour en een fabrieks flavour, leg me dat eens uit .
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het ook langs de waterkant
-
- Berichten: 274
- Lid geworden op: 09-11-2009 11:46
Peter van Loo schreef:Het flavouren van boilies houdt in dat je ze op smaak en eventueel op geur brengt!!
Groet, Peter
Ps nu jij weer!!
Weet niet wat je bedoeling is van je reactie maar zover ik weet eet een carp ook bollies zonder flavour...
Genoeg die er zonder vissen met succes en niet met de hype van menig carp fabrikant mee lopen
Nu ik zal mijn bollies wel laten smaken/geuren via meel en andere natuurlijk ingrediënten zoals bv gemalen krill en vis saus,als jij dat doet via flavour en denkt dat je daar perse een flesje fabrikant Flavour voor nodig hebt fijn voor jou maar daar vroeg ik dus niet over dus bij deze...
Ger Milius natuurlijke Flavour versta ik onder met natuurlijke extracten en niet Chemische zoals gebruikelijk
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
Oke jij je zin, azijn het smaakt en het stinkt en er is trouwens niets chemisch aan het is alleen een vergisting.
Groet, Peter
ps top flavour
Groet, Peter
ps top flavour
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Jimmy
Je kan via chemische weg flavours maken die identiek zijn aan de natuurlijke, natuuridentiek noemen ze dat. Waar is dan het verschil?
Je kan via chemische weg flavours maken die identiek zijn aan de natuurlijke, natuuridentiek noemen ze dat. Waar is dan het verschil?
-
- Berichten: 274
- Lid geworden op: 09-11-2009 11:46
Ligt azijn niet ver van de van de ideale PH?
Dat ze chemische zijn he...
De honden hier krijgen ook geen chemisch brok troep te eten hier maar wel natuurlijke rauw voeding dus waarom dat niet doortrekken naar je andere hobby en ook daar het chemisch spul te weren,trouwens één van de mooiste carper die ik heb gevangen was op mais zonder toevoeging dus in hoe verre heb je is chemisch spul nodig om een vis te vangen?
Martijn Nederpel schreef:Jimmy
Je kan via chemische weg flavours maken die identiek zijn aan de natuurlijke, natuuridentiek noemen ze dat. Waar is dan het verschil?
Dat ze chemische zijn he...
De honden hier krijgen ook geen chemisch brok troep te eten hier maar wel natuurlijke rauw voeding dus waarom dat niet doortrekken naar je andere hobby en ook daar het chemisch spul te weren,trouwens één van de mooiste carper die ik heb gevangen was op mais zonder toevoeging dus in hoe verre heb je is chemisch spul nodig om een vis te vangen?
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
Liquid liver door je bol. Meurt goed en qua attractie ook een mooi product.
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
aha je durft over PH waardes te praten!!
Nog eentje dan, 100% natuurlijke biologische ananas of aardbeien poeder.
Groet, Peter
Nog eentje dan, 100% natuurlijke biologische ananas of aardbeien poeder.
Groet, Peter
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Jimmy
Ze zijn chemisch identiek, er is geen verschil.....wellicht beter opletten op school
Ze zijn chemisch identiek, er is geen verschil.....wellicht beter opletten op school
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
Alleen kan de chemische synthese zonder nare bijproducten die je bij extractie van een natuurproduct vaak nog meekrijgt. Maar is onbegonnen werk die grijze hersencellen te laten werken. Ik beoordeel liever iets op zijn waarde en niet op zijn afkomst. Maar dat valt niet altijd mee.
Groet, Kees
Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
-
- Berichten: 274
- Lid geworden op: 09-11-2009 11:46
Martijn Nederpel schreef:Jimmy
Ze zijn chemisch identiek, er is geen verschil.....wellicht beter opletten op school
Even een stukje over een flavour van rod hutchinson
is niet een chemisch gefabriceerde flavour maar een mengsel van natuurlijke animo's
Hoorde vandaag dat nutrabaits ook niet chemisch producten zou gebruiken
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Dat kan, leuke marketing truc. Het maakt namelijk niet uit of je een stof via chemische weg fabriceert of uit een natuurlijk product extraheert. Aan het eind heb je exact dezelfde stof. Op de een of andere manier vinden veel mensen cjemie eng, maar alles om je heen bestaat uit chemische componenten. Water kan je uit de sloot halen en zuiveren. Of.je laat zuurstof en waterstof met elkaar reageren (en laat er ondertussen een auto op rijden).in beide gevallrn heb je water. De chemisch verkregen variant is vaak zuiverder daar je niet alles uit slootwater zal kunnen filteren.
Terug op het onderwerp, stel je eerst de vraag waarom je een flabour gebruikt. Bijv om een bepaalde smaak aan je aas te geven waardoor deze aantrekkelijker word. Ik denk dat jij geen verschil gaat merken tussen een natuurlijke of natuuridentieke..
Terug op het onderwerp, stel je eerst de vraag waarom je een flabour gebruikt. Bijv om een bepaalde smaak aan je aas te geven waardoor deze aantrekkelijker word. Ik denk dat jij geen verschil gaat merken tussen een natuurlijke of natuuridentieke..
-
- Berichten: 274
- Lid geworden op: 09-11-2009 11:46
Oke duidelijk,blijf dan maar bij het oude vertrouwde wat altijd prima werkte
Bedankt voor de toelichting.
Grt
Bedankt voor de toelichting.
Grt