Rod Hutchinson Flavour Sublime


Plaats reactie
Sjoerd Post
Berichten: 5
Lid geworden op: 15-01-2012 18:25
Locatie: Urk

09-02-2012 14:38

Hallo allemaal,

Ik heb de flavour Sublime van Rod Hutchinson gekocht, naar aanleiding van de presentatie op de karperbeurs in Zwolle.
In een diapresentatie legt Ardy Veltkamp uit dat hij deze flavour gebruikt in combinatie met een nep-maiskorreltje.

Mijn vraag is: Is het de bedoeling dat je de nep maiskorrel gewoon in de flavour doopt, of is dit een flavour die in je boiliemix moet worden verwerkt?
Dit kon ik niet echt opmaken uit zijn verhaal namelijk.

Alvast bedankt!
Sjoerd Post
Berichten: 5
Lid geworden op: 15-01-2012 18:25
Locatie: Urk

09-02-2012 16:49

Leon,

Bedankt voor je hulp!

Is het dan het beste om met een kunstmaisje en een boilie te vissen of alleen kunstmais?

En wat voor boilie zou ik bij deze geur het beste kunnen gebruiken?
henk plasman
Berichten: 337
Lid geworden op: 20-11-2009 01:22

10-02-2012 02:43

Zowel Ardy als Frank zijn liefhebber van deze flavour op de mais korrel,dat mag ook wel want het heeft een aparte geur (zoet).
Maar tijdens de KSN spreekt hij zich zelf tegen (Frank)want de boilie laat hij 4 dagen op de zelfde plek liggen samen met het aparte voer ,lijkt mij dat dat dan allang weg is.
Het zijn beide goede vissers ,maar dat komt puur omdat ze meer tijd hebben zeg maar weken op een stek.
Veel mensen zullen het niet eens zijn maar,maar tussen tijd en korte tijd zit veel verschil.
Het is puur de naam waar de mensen nu op kopen,omdat zij het zeggen.
De mais korrel op de boilie is puur voor de kleur zodat de karper net iets eerder deze op neemt.
Natuurlijk heeft de karper veel smaak als de mens ,maar heb nog nooit een karper zien zwemmen die helemaal als een dolle door het water ging om precies dat ene aasje eruit tehalen.
Het zelfde als Mulberry top aas of flavour .het is maar net waar de karper trek in heeft.
kevin diederen
Berichten: 3862
Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
Locatie: Zuid Nederland

10-02-2012 10:28

Heb je al eens in de agenda van de heren gekeken? Ik vrees dat zij echt niet veel meer vissen dan het gros van de fanatieke vissers op dit forum.
:-?
Met vriendelijke groet,

Kevin Diederen
Gebruikersavatar
Rene Schouten
Berichten: 1092
Lid geworden op: 23-11-2006 15:31
Locatie: Soest

10-02-2012 18:06

...en daar geloof ik nou geen ene reet van. Maar als je je vangsten (lees plakboek) meer gewicht wil geven, vertel je gewoon dat je dat in een half uurtje gevangen hebt. En zoals een ander icoon wist te melden: als je maar lang genoeg langs de waterkant doorbrengt vang je vanzelf wel wat. :o
If you tolerate this, then your children will be next...
There will be ATTITUDE.
Martijn Nederpel
Berichten: 4864
Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
Locatie: leeuwarden

10-02-2012 18:59

Dan geloof je het niet...
Gebruikersavatar
Rene Schouten
Berichten: 1092
Lid geworden op: 23-11-2006 15:31
Locatie: Soest

10-02-2012 19:50

..tot zover heb je een 100% score. En nu door voor de wasmachine? Of toch liever deurtje 3?
If you tolerate this, then your children will be next...
There will be ATTITUDE.
Jeroen Derksen
Berichten: 42
Lid geworden op: 25-07-2011 17:52

12-02-2012 02:35

Sublime, zelf geen ervaring mee, wat voor een soort flavour is dat? Zoet/kruidig/vis? Vis zelf graag van Hutchinson Chocolalte Malt, dijk van een flavour.
henk plasman
Berichten: 337
Lid geworden op: 20-11-2009 01:22

12-02-2012 12:04

kevin diederen schreef:Heb je al eens in de agenda van de heren gekeken? Ik vrees dat zij echt niet veel meer vissen dan het gros van de fanatieke vissers op dit forum.
:-?

Dat ze nu veel afspraken hebben geloof ik best,Maar trips als 4 weken op de zelfde stek is toch aardig lang en dan komen de grote vissen van zelf wel.

Sublime is een zoete en is wel apart,maar de Mulberry zal zeker niet onder doen.
Chocolate malt blijft een aparte en wordt niet veel gebruikt kan dan net ook wel de door slag geven.
Plaats reactie