Klaas vd Herik schreef:je bent geen verantwoording schuld zeker niet aan mij, ( hiermee je pb beantwoordend) maar ga er vanuit dat als ik denk dat je uit je nek lult ik je dat wel uitleg.
En... als ik er dan een keer naast zit, hoop ik dat je dat ook uitlegt... discussie board...
Ik ben niet te stom om te leren, ik ben echter niet zo stom om zo maar te lullen...
o ja hoofdingredient van de hedendaagse, in de winkelverkochtte popup is niet eetbaar en geen kurk, weet niet hoe die witte meuk heet, lijkt wel een soort polyester poeder.
delivaten ken ik niet derivaten wel neem aan dat je die bedoeld?
garnalenmeel, soyaisolaat EI albumine ,
Maar waarom zuiveringszout gebruiken Kees?
hahaha
Je lult uit je nek Klaas, Polyesterpoeder..
Ben er in ieder geval best benieuwd naar en hoop dat je er wat meer over kunt vertellen en uitleggen hoe het werkt..
Caroline zou er in ieder geval meer mee geholpen zijn dan met het geneuzel uit je laatste twee postings waarin je de suggestie wekt niet zo stom te zijn om zomaar wat te lullen.. Immers hoe het niet moest weten we al, hoe het wel moet..daar hebben we veeeeeeel meer aan.
Fijn weekend alvast.