Hallo,
Daar ik met knoflookboilies vis had ik graag m'n duivenvoer ook wat naar look laten ruiken,
ben aan het twijfelen hoe ik dit het best aanpak;
-Met poeder of met pasta?
-Vòòr het weken, vòòr het koken, na het koken?
-Hoeveelheid?
Ik weet dat het zelf wat experimenteren zal zijn maar had graag eens wat meningen gehoord.
Mvg,
Kenneth
Duivenvoer
-
- Berichten: 303
- Lid geworden op: 30-01-2011 17:08
persoonlijk zou ik mn duivenvoer helemaal niet met knoflook gaan flavouren,maar als je het perse wilt,dan kan je het beste na het koken knoflookpoeder toevoegen.
voor het weken en koken heeft niet zoveel zin,want daar is na een half uurtje koken niets meer van over.
grtz.
voor het weken en koken heeft niet zoveel zin,want daar is na een half uurtje koken niets meer van over.
grtz.
- Bas Timmermans
- Berichten: 604
- Lid geworden op: 02-06-2011 11:16
- Locatie: Stadskanaal
Probeer eens een beetje Ketjap. Werkt goed
The art of fishing..... Keep your wife at home!
Friends call met The Carp whisperer
Friends call met The Carp whisperer
- Daaf Wolters
- Berichten: 4012
- Lid geworden op: 02-03-2003 01:00
- Locatie: Hengelo
Ik zou mijn duivenvoer helemaal niet willen verkrachten met smaakjes en geurtjes uit een flesje. Als je het dan toch met alle geweld moet proberen misschien een flinke schep poeder er door? Ik zou dat dus zeker wel voor het koken doen, je wil immers graag dat het wat intrekt en dat gaat vast makkelijker op het moment dat het voer nog vocht opneemt. Of lekker ambachtelijk verse teentjes er door persen
- Kenneth Verbeeck
- Berichten: 113
- Lid geworden op: 20-04-2011 16:39
Als ik het zo lees laat ik best het duivenvoer zo natuurlijk mogelijk zonder smaken/geurtjes.
Allemaal bedankt voor jullie meningen!
Allemaal bedankt voor jullie meningen!
-
- Berichten: 40
- Lid geworden op: 26-02-2010 19:46
Tip,
Vis gewoon met met een van die erwten uit je duivenvoer en vergeet die ballen, of andersom natuurlijk.
Mzzl, Elmar
Vis gewoon met met een van die erwten uit je duivenvoer en vergeet die ballen, of andersom natuurlijk.
Mzzl, Elmar