hoe kan ik een kruidig smaakje aan mijn boilie geven


Plaats reactie
Milan Dandel
Berichten: 25
Lid geworden op: 23-05-2011 18:02

16-06-2011 16:46

Ik ben nu al een paar maanden aan het experimenteren met boilies maken enzo
.
Maar hoe kan ik nou een goede kruidige smaak aan mijn boilies geven gewoon een beetje peper door de mix gooien.

Milan
Olger Glorie
Berichten: 642
Lid geworden op: 02-10-2009 18:57

16-06-2011 17:04

Cajunkruiden...
Robin Red...
Spanish Red Pepper...

En zo kun je nog wel een tijdje doorgaan... :wink:
SKP Twentekanaal: Meld uw vangsten terug!!
skp@ksnregiooost.nl
Tim Sanderss
Berichten: 5
Lid geworden op: 29-04-2011 13:56

16-06-2011 17:47

Chillipoeder
Paprikapoeder etc ;)
Gebruikersavatar
rob beniest
Berichten: 90
Lid geworden op: 23-08-2007 20:55
Locatie: zuid holland

16-06-2011 19:19

kerrypoeder
cilipoeder
paprikapoeder
komijnpoeder
venkel
peper zwart en wit

en ga zo maar door
als ze me missen ben ik er niet
Gebruikersavatar
justin waayer1
Berichten: 729
Lid geworden op: 29-07-2010 19:44
Locatie: twente

16-06-2011 19:40

doe er is karbonade kruiden door werkt ook goed
mvg justin
----------------------------------------------------------
wouter veuger
Berichten: 303
Lid geworden op: 30-01-2011 17:08

17-06-2011 17:59

5% shoarmakruiden in je mix
of vroegah deed ik 10 % satekruiden in mn trouvitdeeg,draaide ik ook boilies mee. :D
otje latumahina
Berichten: 54
Lid geworden op: 08-08-2008 21:42
Contacteer:

17-06-2011 19:53

Tim Sanderss schreef:Chillipoeder
Paprikapoeder etc ;)


Chilivlokken doet het beter in de boilie is wat grover!!!
Gebruikersavatar
Rik koster
Berichten: 5111
Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
Locatie: zuid holland
Contacteer:

18-06-2011 10:03

potje sambal erdoorheen en gaan :)
Gebruikersavatar
Jan Witter
Berichten: 1989
Lid geworden op: 04-04-2002 02:00
Locatie: Hendrik Ido Ambacht

18-06-2011 10:42

Ja Rik, je hebt zoveel soorten sambal tegenwoordig, kun je er nou niet bij zetten welke precies en welk merk, of gebruik jij eigengemaakte sambal, of haal jij ze bij een speciale toko.

:wink:







Geintjuhhhhh
De meeste computerfouten zitten tussen het toetsenbord en de rugleuning van de stoel...
Gebruikersavatar
Rik koster
Berichten: 5111
Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
Locatie: zuid holland
Contacteer:

18-06-2011 15:23

nou als je het echt wilt weten jan :wink:

mijn tante maakt surinaaamse sambal ( aangetrouwde tante ).
die is werkelijk als vuur !
zelfs de meerkoeten moeten er niet veel van hebben.
1 tot 2 boilies duiken ze op en zwemmen er als een haas vandoor :)
maarten kok
Berichten: 434
Lid geworden op: 10-11-2005 09:14
Locatie: enkhuizen

19-06-2011 11:54

2% fenegriek
3%venkel
1%zeezout
2%parikapoeder
van de tip tot de top !!!!!! hou ze open slapen kan altijd nog .
mark berk
Berichten: 514
Lid geworden op: 23-03-2010 10:33

20-06-2011 20:21

Ruik is aan een spice cajouser (nutrabaits). :wink:
Plaats reactie