Zijn er mensen die ervaring hebben met de FU5 mix van WS Genk?
Moet ik hier water of eieren aan toevoegen?
Op het etiket staat er bij de ingred. al ei albumine en eipoeder, maar in welke hoeveelheid, geen idee.
Met water lukt het wel, maar dan krijg je een relatief zachte bol.
Hoe maken jullie deze mix aan?
FU5
- Rene Schouten
- Berichten: 1092
- Lid geworden op: 23-11-2006 15:31
- Locatie: Soest
Eh......... en bij WS Genk nemen ze de telefoon niet meer op na je aankoop??????
If you tolerate this, then your children will be next...
There will be ATTITUDE.
There will be ATTITUDE.
-
- Berichten: 63
- Lid geworden op: 31-08-2010 20:15
- Locatie: W-Vlaanderen België
Toch niet op een zondag, en al zeker niet op 1 mei
-
- Berichten: 88
- Lid geworden op: 01-06-2003 02:00
- Locatie: Bocholt (Belgie)
Dag Dieter,
Je gebruikt het best eieren om de mix aan te maken. Het ei-albumine en eipoeder gehalte zijn zeer laag en zeker niet voldoende om de eieren te vervangen. De mix bevat wateroplosbare ingredienten en door de eipoeder en albumine worden deze geremd in het oplossen om te voorkomen dat je aas te snel oplost. Wat je wel kan doen is het aantal eieren verminderen. Bv. 5 eieren per kilo en voor de rest water gebruiken.
Hopelijk heb je hier wat aan.
Groeten,
Robby
Je gebruikt het best eieren om de mix aan te maken. Het ei-albumine en eipoeder gehalte zijn zeer laag en zeker niet voldoende om de eieren te vervangen. De mix bevat wateroplosbare ingredienten en door de eipoeder en albumine worden deze geremd in het oplossen om te voorkomen dat je aas te snel oplost. Wat je wel kan doen is het aantal eieren verminderen. Bv. 5 eieren per kilo en voor de rest water gebruiken.
Hopelijk heb je hier wat aan.
Groeten,
Robby