hallo,
ik heb voor het eerst boilys gemaakt nu worden ze niet hard genoeg wat zou darvan de oorzaak kunnen zijn?
Dit is de mix
600 gram meel gries mais soja
400 gram eivoer, vismeel, trouvit, robin red
100 gram bloedplasma
de mix maak ik aan met zalmolie...
boily hard niet goed
-
- Berichten: 63
- Lid geworden op: 25-09-2009 10:23
Ei-albumine toevoegen, of andere goed uithardende ingredienten zoals
Bloedmeel. of je basis mix veranderen, maar dat is allemaal te vinden met
de zoekfunctie.
Maar wat je ook kan doen is ze langer laten drogen,
wel uit de zon anders scheuren ze erg snel.
het nadeel met langer laten drogen is dat ze
1. Keihard worden
2. Kunnen gaan scheuren.
Maar daar is wel iets voor! , voeg maizena toe, dit is een extreme binder
en maakt de boillie iets meer rubberig!
Dus de boillies worden dan wel hard, maar niet te hard en ze scheuren minder
snel tijden het drogen!
Daarbij komt dat het een ideaal ingredient is om je koolhydraat gehalte omhoog te krijgen, Het bevat namelijk 80% koolhydraten
Succes ermee.
Bloedmeel. of je basis mix veranderen, maar dat is allemaal te vinden met
de zoekfunctie.
Maar wat je ook kan doen is ze langer laten drogen,
wel uit de zon anders scheuren ze erg snel.
het nadeel met langer laten drogen is dat ze
1. Keihard worden
2. Kunnen gaan scheuren.
Maar daar is wel iets voor! , voeg maizena toe, dit is een extreme binder
en maakt de boillie iets meer rubberig!
Dus de boillies worden dan wel hard, maar niet te hard en ze scheuren minder
snel tijden het drogen!
Daarbij komt dat het een ideaal ingredient is om je koolhydraat gehalte omhoog te krijgen, Het bevat namelijk 80% koolhydraten
Succes ermee.
HELP!,
Ik kan geen avater uploaden wie kan me helpen? pbtje graag!.
Ik kan geen avater uploaden wie kan me helpen? pbtje graag!.
-
- Berichten: 26
- Lid geworden op: 14-05-2010 11:11
de boilies zijn toch wel goed hard geworden door ze langer te laten drogen.......bedankt voor de tips
-
- Berichten: 615
- Lid geworden op: 30-09-2009 16:33
En hoe lang blijven ze goed onder water?