ik heb 100 gr heel eipoeder in mijn boillie mix gedaan en 50 gr eiwit in een kilo mix.(450 ml water aan de mix toe gevoegd na het koken en drogen boillies veel te zacht)
heb ergens gelezen dat er 100 gr heel eipoeder werd gebruikt op 615 gr.
heeft iemand hier ervaring mee.
heel eipoeder,
- Patrick Visser
- Berichten: 546
- Lid geworden op: 26-11-2007 16:22
- Locatie: Hoorn (the netherlands)
denk dat je dit moet vragen in de rubriek: aas.
Jij heb het onderwerp geplaatst bij: vismaat gezocht..
Jij heb het onderwerp geplaatst bij: vismaat gezocht..
geel he
- vincent bakker
- Berichten: 236
- Lid geworden op: 20-07-2006 02:54
- Locatie: Maastricht
- Contacteer:
Hoe ziet de rest van je mix er uit? Normaal zou dit zeker moeten binden en goed uitharden lijkt me.
De karper heeft altijd gelijk... http://www.baitcalculator.com
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Ja en dan nog: welke kwaliteit eipoeder, albumine etc etc.
- jacco noordermeer
- Berichten: 1889
- Lid geworden op: 02-02-2007 18:08
- Locatie: gorinchem
- Contacteer:
Alsof je daar zoveel keuze in hebt?
Industrie ei poeder is wat zga iedereen gebruikt en komt van 1 fabriek.
Food grade ei poeder is idd wel iets anders maar ook 2 keer zo duur en de eerste in de hengelsport die dit aanbied moet ik nog tegenkomen.
Albumine zit dan wel iets meer verschil in maar met de door jou gebruikte hoeveelheden zou het prima te doen moeten zijn.
Het gemis in hardheid zal je dan toch in je samenstelling moeten zoeken.
En vergeet niet dat poeders prima zijn maar voor thuisdraaiers blijven gewone eitjes wel zo prettig.
Mitsz niet om je af te kraken maar jou reactie was enigzins onder jouw maat.
Industrie ei poeder is wat zga iedereen gebruikt en komt van 1 fabriek.
Food grade ei poeder is idd wel iets anders maar ook 2 keer zo duur en de eerste in de hengelsport die dit aanbied moet ik nog tegenkomen.
Albumine zit dan wel iets meer verschil in maar met de door jou gebruikte hoeveelheden zou het prima te doen moeten zijn.
Het gemis in hardheid zal je dan toch in je samenstelling moeten zoeken.
En vergeet niet dat poeders prima zijn maar voor thuisdraaiers blijven gewone eitjes wel zo prettig.
Mitsz niet om je af te kraken maar jou reactie was enigzins onder jouw maat.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Ja Jacco,
daarin heb je veel keuze. Wij gebruiken in Hengelo zelf wel die goede kwaliteit en dat merk je inderdaad direct in je portemonnee. Maar dan wel in je voordeel. Want je gebruikt er nog maar 1-2% van. Eipoeders die bij 20% nog niet werken kan ik ook wel voor je regelen hoor Jacco.
Als het gaat om het niveau van reacties, dan kun je onder Willem daar links ruim 4000 berichten vinden. een stuk of 15 gaan over ei-albumine en de voor- en nadelen ervan. Mag je zelf even opzoeken.
Kom volgende week maar bij Ruud en mij op de koffie vanaf dan hebben we die zooi ook weer gewoon in Amsterdam te koop.
Toedeledokie
daarin heb je veel keuze. Wij gebruiken in Hengelo zelf wel die goede kwaliteit en dat merk je inderdaad direct in je portemonnee. Maar dan wel in je voordeel. Want je gebruikt er nog maar 1-2% van. Eipoeders die bij 20% nog niet werken kan ik ook wel voor je regelen hoor Jacco.
Als het gaat om het niveau van reacties, dan kun je onder Willem daar links ruim 4000 berichten vinden. een stuk of 15 gaan over ei-albumine en de voor- en nadelen ervan. Mag je zelf even opzoeken.
Kom volgende week maar bij Ruud en mij op de koffie vanaf dan hebben we die zooi ook weer gewoon in Amsterdam te koop.
Toedeledokie
-
- Berichten: 174
- Lid geworden op: 18-08-2003 02:00
- Locatie: beverlo
Als je maar 1 a 2 % nodig hebt ga je toch nog andere hulpmiddelen nodig hebben denk zoals goms,binders,albumine's,plasma's of gels. Zoniet is het wel heel knap eipoeder maar zal het wel geen eipoeder meer zijn.
Gr Ronny
Gr Ronny