tijgers en toevoegingen!
-
- Berichten: 1085
- Lid geworden op: 01-08-2008 10:34
- Locatie: schijndel
ik wil mijn tijgernoten iets meer smaak toevoegen! ik zat zelf te denken aan veel chili en een beetje trassie!(soort garnalen pasta) maar ik zat te denken werkt dit wel bij tijgers? ik wil ze vooral in mun stickmix doen!
misschien dat iemand tips heeft? of dat ik mun emmertje nu verknald hebt en hem gewoon kan weg gooien? ik hoor het graag
stefan
misschien dat iemand tips heeft? of dat ik mun emmertje nu verknald hebt en hem gewoon kan weg gooien? ik hoor het graag
stefan
-
- Berichten: 1049
- Lid geworden op: 21-09-2009 22:38
- Locatie: Zuid-Holland
Als je het wil gebruiken voor in een stick zou ik iets toevoegen op oliebasis. Mainline heeft heel wat van deze producten. Gebruik zelf al een tijdje de Fosoil van Mainline. Heb er tot nu toe redelijk goed op gevangen..
- Richard Muurmans
- Berichten: 2
- Lid geworden op: 04-07-2010 20:50
Ik heb zelf ook al verschillende dingen geprobeerd.
Op dit moment vang ik zeer goed met de tijgers gekookt met 30 cl safari:D
Grtzz Richard
Op dit moment vang ik zeer goed met de tijgers gekookt met 30 cl safari:D
Grtzz Richard
-
- Berichten: 434
- Lid geworden op: 10-11-2005 09:14
- Locatie: enkhuizen
bruine suiker en honing
van de tip tot de top !!!!!! hou ze open slapen kan altijd nog .
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
mag ik er dan aan toe voegen,dat je altijd bij elke particle direct na het koken toevoegen moet,anders heeft het niet of nauwelijks effect, mvg rk
- daan biemans
- Berichten: 636
- Lid geworden op: 10-10-2007 21:52
- Contacteer:
Hoezo rik?
Gewoon genieten
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
omdat particles na het koken vocht gaan trekken,en dus het vocht wat je toevoegt ingetrokken zal worden.
- Michiel de Vries
- Berichten: 1359
- Lid geworden op: 13-10-2006 00:13
- Locatie: Leiden
particels trekken al vocht tijdens het weken hoor rik.
enne geen toevoegingen aan je tijgers, ik merkte iig nooit verschil, of ik nou suiker, bruin biertje, stroop of kokosmelk bij deed.
enige voordeel van kokosmelk is dat je grote witte walm/kolom op je stek krijgt, kan mss extra attractie geven
enne geen toevoegingen aan je tijgers, ik merkte iig nooit verschil, of ik nou suiker, bruin biertje, stroop of kokosmelk bij deed.
enige voordeel van kokosmelk is dat je grote witte walm/kolom op je stek krijgt, kan mss extra attractie geven
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
michiel,en wat denk jij dat je eruit kookt na het weken van je tijgernoten ?.................... precies dus na het koken de ingredienten toevoegen wil je er meerwaarde aan geven.
-
- Berichten: 63
- Lid geworden op: 25-09-2009 10:23
Rik,
Het licht eraan wat je eraan toevoegt.
Partikels nemen het meeste vocht onder het weken.
Als je ze bijvoorbeeld je partikels zoet maakt met een sweetner of zoetstof,
Kook je er niet veel uit en zit de smaak er nog goed in.
Gebruik je amino's kook je vaak het meeste er al uit omdat die
niet hitte-bestendig zijn, en zelfs dat verschilt per aminozuur,
Sommigen zijn beter en sommigen slechter bestand tegen hitte.
Gr Geart
Het licht eraan wat je eraan toevoegt.
Partikels nemen het meeste vocht onder het weken.
Als je ze bijvoorbeeld je partikels zoet maakt met een sweetner of zoetstof,
Kook je er niet veel uit en zit de smaak er nog goed in.
Gebruik je amino's kook je vaak het meeste er al uit omdat die
niet hitte-bestendig zijn, en zelfs dat verschilt per aminozuur,
Sommigen zijn beter en sommigen slechter bestand tegen hitte.
Gr Geart
HELP!,
Ik kan geen avater uploaden wie kan me helpen? pbtje graag!.
Ik kan geen avater uploaden wie kan me helpen? pbtje graag!.
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
Dus als een tijgernoot al helemaal volgetrokken is met vocht na het weken en het koken, kan het nog meer opzuigen??? Ik denk persoonlijk van niet. En dat je met koken dingen eruit kookt is waar, maar dat heb je met boilies idem. Laat je een beetje eruit koken....maakt niet uit verder want een karper kan de "lokstoffen" vele malen beter opmerken dan wij.
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
uhuhhh....juist
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
hm onjuist in mijn ogen dan hoor,moet je eens een emmer met tijgers wegzetten,laat een 3 cm water boven de tijgers staan,moet jij is kijken tot waar het waterpeil komt te staan als het afkoelt.ga er maar vanuit dat het water 5 cm zakt, waar blijft dat water dan ?..... juist
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
Als ik tijgers of wat voor partikel dan ook al heb geweekt en gekookt in een emmer met water doe, zuigt het geen vocht meer op hoor. Of het moet niet gekookt of slecht geweekt zijn.
Al met al neemt een tijger meer vocht op als het net uit de zak komt. Dat ik er dan een beetje uitkook neem ik voor lief.
Al met al neemt een tijger meer vocht op als het net uit de zak komt. Dat ik er dan een beetje uitkook neem ik voor lief.
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
ooit gehoord van warmte zet uit,en als het koud word krimpt het james ? hetzelfde principe in wezen,en met het krimpen neemt het een heleboel vocht met zich mee.althans dat zijn mijn ervaringen.iedereen doet het mischien anders,maar dingen eruit koken hou ik niet zo van,ook de reden waarom veel mensen hun bollen stomen.nah goed... de topicstarter weet ook niet meer waar die aan toe is iedereen doet dus zijn eien ding,leuk he karpervissen
- James warner
- Berichten: 1241
- Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
- Locatie: Zuid West Nederland
Bij twijffel gewoon niks toevoegen aan die nootjes Ze vangen er vast niet minder door. Of de topicstarter kan ook gewoon een soort spodmix/grondvoer maken van gemalen en hele nootjes met wat boiliemix. Daar je toevoegingen weer in. Komt helemaal goed
Het is eigenlijk veelste warm om te gaan discuseren pfoeee, kga lekker een schaduwplek opzoeken vangse
Het is eigenlijk veelste warm om te gaan discuseren pfoeee, kga lekker een schaduwplek opzoeken vangse
ONDER WELK SCHRIFT????
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
ik open er een topic over ik wil weten of ik gelijk heb ja of te nee !! hahaha en inderdaad,wat een warm klote weer,alleen de nachten zijn lekker om te vissen.net terug van een blank...:s nog ff doorvoeren en maadag tot dinsdag weer proberen.