Ik draai altijd mijn boilies met dezelfde ingredienten.
Op zich nix mis mee, maar nu ik (helaas
 ) minder vis, kan ik mijn overgebleven ingredienten veelal aan het eind van het seizoen wegknikkeren.
  ) minder vis, kan ik mijn overgebleven ingredienten veelal aan het eind van het seizoen wegknikkeren.  Het gaat dan vooral om sojabloem en het peperdure ei albumine.
Dit laatste wordt in dusdanige hoeveelheden verkocht, dat ik het niet meer op maak.
Vandaar de grote vraag voor mij: Zijn er vervangingen mogelijk :?:
A: Een vervanging voor de vette sojabloem, door een ingredient dat makkelijker houdbaar blijft en
B: Een vervanging voor de ei albumine, door een ingredient dat zo en zo makkelijker houdbaar blijft en dat de boilie harder maakt.
Kunnen ingredienten misschien ook ingevroren worden of worden ze dan ook alsnog ranzig ?
Het is op deze manier elke keer weer een onnodig weggooien van dikwijls dure ingredienten.
Wie heeft een goed antwoord op deze vragen ?
Alvast bedankt voor het meedenken.







 
   
  








