In de hengelsportzaken kom ik geregeld gemalen tijgernoten en dergelijke tegen.
Als ik zelf (bijvoorbeeld) gemalen tijgernoten wil hebben, moet ik ze dan eerst koken, vervolgens malen en dat laten drogen?
Naar mijn idee kan ik de tijgernoot niet meteen malen en in mn spodmix stoppen. Zijn er trouwens particles die je wel kan malen en meteen kan gebruiken? zoals maismeel in de winkel?
Met vriendelijke groet,
Thijs de Lange
Gemalen particles
-
- Berichten: 348
- Lid geworden op: 20-09-2009 15:33
- Locatie: thuis
ik heb het zelf ook. het is bedoeld om bijvoorbeeld pva sticks van te maken.
ik zou alleen niet weten hoe zls je dit zelf moet maken
ik zou alleen niet weten hoe zls je dit zelf moet maken
- Thijs de Lange
- Berichten: 93
- Lid geworden op: 23-02-2006 14:13
- Locatie: Flevoland
precies.
gemalen pinda's ruiken geweldig, alleen dan zit je nog met dat blauwzuur(?) dat in de losse deeltjes zit, welke je er normaal gesproken altijd uit kookt.
ben benieuwd of er iemand is die meer weet....
gemalen pinda's ruiken geweldig, alleen dan zit je nog met dat blauwzuur(?) dat in de losse deeltjes zit, welke je er normaal gesproken altijd uit kookt.
ben benieuwd of er iemand is die meer weet....
tja...
-
- Berichten: 1085
- Lid geworden op: 01-08-2008 10:34
- Locatie: schijndel
je hebt nu toch zon krusha van korda? eerst koken en dan in dat ding knallen!!
http://www.vlemmix.nl/nl/producten/karp ... da/krusha/ zag het op de gratis dvd van korda
http://www.vlemmix.nl/nl/producten/karp ... da/krusha/ zag het op de gratis dvd van korda
-
- Berichten: 1049
- Lid geworden op: 21-09-2009 22:38
- Locatie: Zuid-Holland
Hallo,
Wat Stefan zegt kan je inderdaad doen. Ik doe het zelf ook op die manier. Met bijv. tijgernoten, eerst koken en dan leg je ze in de Krusha, paar keer draaien en je hebt gemalen tijgernoten voor in je spodmix of PVA-stick. Trouwens een geweldig ding die Krusha, hij maalt je boilies tot op de laatste kruimel.
Mvg
Jeffrey
Wat Stefan zegt kan je inderdaad doen. Ik doe het zelf ook op die manier. Met bijv. tijgernoten, eerst koken en dan leg je ze in de Krusha, paar keer draaien en je hebt gemalen tijgernoten voor in je spodmix of PVA-stick. Trouwens een geweldig ding die Krusha, hij maalt je boilies tot op de laatste kruimel.
Mvg
Jeffrey