hey,
voor ik mijn boilie's in de diepvries steek zijn ze goed hard!!! maar als ik ze er weer uit haal zijn ze plat en zacht en brokkelig :-s
is dit omdat ik ze mss te kort kook (tot de eerste bol boven drijft) of is het omdat ik ze niet lang genoeg laat uitdrogen (want er zijn als ik ze uit de diepvries hal kleurverschillen, je kan zien dat hij nog niet helemaal droog was, ik laat ze btw 24uur drogen ongeveer)
dat brokkelig zijn kan dit te maken hebben met de HELE kleine hoeveelheid ei albumine die ik erin doe??
hopelijk weten jullie raad
boilie's uit de diepvries die niet meer hard zijn!?!
- Jelle Dries
- Berichten: 235
- Lid geworden op: 02-05-2002 02:00
- Locatie: Zoersel
- Contacteer:
- Albert v Hasselt
- Berichten: 197
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: vught
hallo jelle
ik weet niet hoeveel ei albuminen dat je er in hebt zitten
je 100 gram ei albumine per kilo pakken.
dan zal het probleem welk op gelost zijn.
albert
ik weet niet hoeveel ei albuminen dat je er in hebt zitten
je 100 gram ei albumine per kilo pakken.
dan zal het probleem welk op gelost zijn.
![:eek:](./images/smilies/icon_eek.gif)
albert
groetjes albert.en nog vele strakken lijnen toe gewenst
-
- Berichten: 712
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Geldrop
Jelle,
je droogtijd is waarschijnlijk te kort. Ik laat mijn boilies 48 uur drogen in een goed geventileerde ruimte op een temperatuur van 25 graden (sauna), waarna ik ze invries.
Zo blijven mijn boilies zelfs zonder ei of lactalbumine na het invriezen nog hard.
Met harde groet,
Hans
je droogtijd is waarschijnlijk te kort. Ik laat mijn boilies 48 uur drogen in een goed geventileerde ruimte op een temperatuur van 25 graden (sauna), waarna ik ze invries.
Zo blijven mijn boilies zelfs zonder ei of lactalbumine na het invriezen nog hard.
Met harde groet,
Hans