Roel Derksen schreef:Mitsz,
Het gaat hier idd om de vrije aminozuren. Aminozuren die niet zullen oplossen in water, zullen ook niet kunnen worden waargenomen door de karper. Chemosensoren nemen pas iets waar, als iets opgelost is in water. Zo ook met de smaakpapillen van de mens. Zonder speeksel zou jij bijv. geen zout/suiker kunnen proeven. Lijkt me vrij logisch.
En over het kopen van vergelijkbare ingrediënten;
Tja, jammer dat jij nu net de wat goedkopere triggers er tussen uit pak. Ik vind L-zero-30, predigested vismeel anders aardig aan de prijs, moet ik zeggen.
Groeten,
Roel
Roel,
probeer niet hardvochtig te worden over de prijzen van ingrediënten. Dat ben ik al. Hihi... Het gaat hier om vraag en aanbod en niemand is schuldig aan de prijs van een product. Wees maar blij dat ik er de twee goedkoopste uitkies en gebruik ze maar eens. Je zult niet teleurgesteld raken.
Andere wateroplosbare producten zijn er voldoende.
Ik zie dat je de juiste instelling hebt het allemaal uit te zoeken. Kijk eens naar de termen hydrolisatie en fermentatie. Andere zoekwoorden: coagulatie, denaturatie. Dan ga je het hele proces begrijpen.
groetjes Mitsz
p.s let maar niet op dat gewauwel van Jan-Willem, die lult uit z'n nek
