Ja, dat klopt natuurlijk.
Ik bedoel eigenlijk als je dat zojuist gestollen eizooi vermaalt, en dan door je mix gooit.
Dus dat je die eizooi net genoeg verhit zodat het goed kan uit harden.
Boilies niet koken maar drogen?
-
- Berichten: 1003
- Lid geworden op: 21-04-2007 17:38
- Locatie: BREDA
- Contacteer:
Zit hier wel vis?
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Daar denkt vet toch anders over.
Vissen is een hobby, geen religie!
- Coen Aarts
- Berichten: 825
- Lid geworden op: 09-02-2007 13:41
- Locatie: Valkenswaard
- Contacteer:
Dat met ei zie ik ook niet zo zitten Ben nog lekker aan het testen thuis en heb er goede hoop in. Daarna ga ik hem op een simpel vijvertje testen. Heb er zin in!
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Roel jij zegt dat stollen een onomkeerbaar proces is dat telt dus niet voor alle producten.
Vissen is een hobby, geen religie!
Ik doelde eigenlijk op;
Ik bedoelde dus eigenlijk de eiwitten.
Het stollen van eiwit is een onomkeerbaar proces. Zo goed?
Groeten,
Roel
Josef Stalscu schreef:Op dat moment gooi je je verhitte eizooi bij je droge mix. Als een gek kneden, spuiten en bollen draaien.
Ik bedoelde dus eigenlijk de eiwitten.
Het stollen van eiwit is een onomkeerbaar proces. Zo goed?
Groeten,
Roel
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Geweldig een klein beetje volledigheid is toch wel zo prettig.
Vissen is een hobby, geen religie!