hey,
zijn er nog ingredienten die goed binden (en uitharden) om de binding vd boilie aanzienlijk te verbeteren...
geen griesmeel of gluten...
groeten jelle
binding
- Jelle Dries
- Berichten: 235
- Lid geworden op: 02-05-2002 02:00
- Locatie: Zoersel
- Contacteer:
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Jelle,
Denk aan: ei-albumine, tarwebloem, havermoutmeel, soyabloem, tarwemeel, eipoeder, enz.
Er zijn ongetwijfeld nog meer perfecte bin-ders, maar dan krijg je een waslijst vol!
groetjes Benny
Denk aan: ei-albumine, tarwebloem, havermoutmeel, soyabloem, tarwemeel, eipoeder, enz.
Er zijn ongetwijfeld nog meer perfecte bin-ders, maar dan krijg je een waslijst vol!
groetjes Benny