De reden dat ik na al een jaar of 6 met readys gevist te hebben, en periodes met self-made bollen, over ga op freezers is het gemak ervan.....heb gewoon niet de tijd om zelf te draaien en dan is het wel een uitkomst.
mvg ralf
Waterlands baits
-
- Berichten: 101
- Lid geworden op: 05-05-2004 22:43
gratis af te halen div. jonge kittens, pb maar even bij interesse!
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Als je materiaal voor elkaar hebt rol je met 2 man met 2 vingers in de neus in 6uur tijd inclusief schoonmaken en het vers malen van de granen,
ruim 400 kg.
Zeg Hans,
doe jij daar 6 hele uren over joh? Da's lang hoor.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Klopt Klaas.
Je bent weer lekker scherp hier. Zit je nog op je werk?
Je bent weer lekker scherp hier. Zit je nog op je werk?
neu Mitsz, ik mag een beetje gaan klussen zo.
Vissen is tot oktober ff over. Denk ik.
MVG
Klaas
Vissen is tot oktober ff over. Denk ik.
MVG
Klaas
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Da's jammer Klaas.
Als het voeren wel kan, dan kun je nog een leuke winter vissen vanaf die tijd.
sterkte
Als het voeren wel kan, dan kun je nog een leuke winter vissen vanaf die tijd.
sterkte
-
- Berichten: 228
- Lid geworden op: 23-08-2006 10:58
Ja Mitsz 6 uur max. en daarom doen we het ook met zijn tweetjes omdat de laatste 3 uur zijn voor het koken, hier zie ik elke keer weer naar uit .
Temperatuur stijgt dorst word hevig en ja hoor een kratje wegwerken en de bollen zijn klaar.
Maar weet je wat lang duurt deze met een werppijp er in werpen,
dat beste Mitsz dat is pas een langdurige bezigheid.
Noot: dan liever een lamme arm van het biertjes drinken tijdens het kookproces en dit allemaal zonder een koks opleiding.
Temperatuur stijgt dorst word hevig en ja hoor een kratje wegwerken en de bollen zijn klaar.
Maar weet je wat lang duurt deze met een werppijp er in werpen,
dat beste Mitsz dat is pas een langdurige bezigheid.
Noot: dan liever een lamme arm van het biertjes drinken tijdens het kookproces en dit allemaal zonder een koks opleiding.