Flavours (de zoveelste)


Plaats reactie
Herman Esveld
Berichten: 1188
Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
Locatie: nomaad

29-03-2007 13:02

Eey,

Ik was benieuwd in welke oplosmiddelen flavours allemaal verkrijgbaar zijn.
En wat is het effect van deze oplosmiddelen. Olie stijgt bijv. naar de
oppervlakte. Maar welke andere zijn er en wat gebeurt ermee onder water?

alvast bedankt
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
Herman Esveld
Berichten: 1188
Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
Locatie: nomaad

30-03-2007 14:52

niemand? :(
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
Gebruikersavatar
tino beunk
Berichten: 2626
Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
Locatie: Duiven

30-03-2007 15:16

Water, ethernol. olie, alcohol, ethyl alcohol, glycerol, propyleenglycol, triacetin.

Over het algemeen gesproken zijn de flavours die heden ten dage worden verkocht allemaal samengesteld uit een klein deel flavour basis en een groot deel oplosmiddel zoals, ethyl alcohol en glycerol. Deze oplosmiddelen worden voor bijna alle flavours gebruikt en kunnen dan ook door de karper worden herkend.

En hier nog een link:
http://216.239.59.104/search?q=cache:za ... lr=lang_nl

Hoop dat je er wat aan hebt..

8)
~~Dreams can be true.~~
Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

31-03-2007 02:37

Tino,

Voor goede smaakstoffen moet je ook niet altijd in de hengelsport brance
zijn... :wink:

Tino noemde al enkele oplosmiddelen. Ik gebruik meestal op basis van
olie, ethyl alcohol, water en glycerol.

Maar kijk eens verder dan de hengelsport brance lang is... :D

groetjes Benny
Plaats reactie