ik heb een vraagje ik heb het idee gekregen om lokvoer te maken en dat zal dan bestaan uit schococornflakes die ik fijnmaal en er vervolgens volle melk doorheen giet en evt nog wat suiker cornflakes ertussen.
hier draai ik dan ballen van die ik op mijn stek gooi.
maar zo zat ik ook te denken is het niet mogelijk om met deze ingredienten een boilie te maken?
nu heb ik zelf nog nooit boilies gemaakt maar ik wil het zeker eens proberen!
dus hoe denken jullie hierover?
lokvoer: gemalen chococornflakes met melk
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
Bas Bro schreef:je gaat dus drijvend vissen begrijp ik in deze nog koude tijd van het jaar?
corflakes drijven, gemalen of niet, nu jij weer!.SUFke janse.......
Drijvend vissen is helemaal niks mis mee hoor...
De eerste karpers van het jaar heb ik hiermee gevangen!
Koud of niet, een karper zal een makkelijk maaltijdje aan het oppervlakte niet laten liggen.
En daarbij, als je ze maalt blijven ze niet drijven. Heb deze dingen al vaak genoeg gebruikt voor een deegje
Je weet niet als beter hoor basje
mvg,
Luke
Luke
- Rob van Burik
- Berichten: 158
- Lid geworden op: 22-07-2002 02:00
Ik kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat die ballen niet zullen drijven........
- Jeroen Hof op't
- Berichten: 1346
- Lid geworden op: 05-08-2004 10:28
- Locatie: Zuid-Holland
- Contacteer:
Gewoon proberen, zeker op de binnenwatertjes kun je hier volgens mij perfect mee aan de slag.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK
- Stef Jansens
- Berichten: 978
- Lid geworden op: 09-02-2007 21:59
de ballen zinken aangezien ze vol zitten met melk.
en bedankt voor jullie reacties
en bedankt voor jullie reacties
- henktjassing
- Berichten: 103
- Lid geworden op: 28-01-2007 17:06
- Locatie: oosterwolde fr
Wel eerst even Sonja Bakker bellen hoor.
Probeer eerst te begrijpen, dan begrepen te worden.
- Ben de Groot
- Berichten: 333
- Lid geworden op: 11-08-2005 13:04
- Locatie: Leidschenveen ====== The Hague
Ik weet nog dat good old Thomas Lont er zo een deegje van maakte en het als haak-aas gebruikte, hij deed er nog wel stukjes witbrood bij.
Dit stond ooit eens in de beet (kostte toen "slechts"een knaak) eind jaren 70 begin 80 geloof ik
Dit stond ooit eens in de beet (kostte toen "slechts"een knaak) eind jaren 70 begin 80 geloof ik
C atch
A nd
R elease
P lease
<*))))><
A nd
R elease
P lease
<*))))><
- henktjassing
- Berichten: 103
- Lid geworden op: 28-01-2007 17:06
- Locatie: oosterwolde fr
Hallo Stufke, (bijzondere naam heb jij), Kan mij er wel iets bij voorstellen, maar lijkt me wel wat papperig en week worden, met wat paneermeel zou je er een iets steviger substantie van kunnen maken .
Wat dacht je van koffiemelk? Dit is gemaakt om een wolk-effect teweeg te brengen. Heb het zelf nooit geprobeerd, maar ik ben wel benieuwd naar je bevindingen.
Wat dacht je van koffiemelk? Dit is gemaakt om een wolk-effect teweeg te brengen. Heb het zelf nooit geprobeerd, maar ik ben wel benieuwd naar je bevindingen.
Probeer eerst te begrijpen, dan begrepen te worden.
- Stef Jansens
- Berichten: 978
- Lid geworden op: 09-02-2007 21:59
haha ik heet stef!;)
en ik had het aan elkaar gebonden met koffiemelk.
maar niet te veel! was een heel taai deegje maar het dreef....
wel weer nieuw vlokaas gevonden:D blijft erg goed op de haak zitten!
en ik had het aan elkaar gebonden met koffiemelk.
maar niet te veel! was een heel taai deegje maar het dreef....
wel weer nieuw vlokaas gevonden:D blijft erg goed op de haak zitten!
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
stufke janse schreef:haha ik heet stef!;)
en ik had het aan elkaar gebonden met koffiemelk.
maar niet te veel! was een heel taai deegje maar het dreef....
wel weer nieuw vlokaas gevonden:D blijft erg goed op de haak zitten!
Ik heb vaker gewone cornflakes(die oranje vlokken) gemalen en in mijn deeg gebruikt. Dit werkte goed en bleef NIET drijven.
mvg,
Luke
Luke
- Stef Jansens
- Berichten: 978
- Lid geworden op: 09-02-2007 21:59
volgens mij is dat dezelfde ik heb zeg maar ook gewoon van die schijfjes die knapperig zijn alleen dan zit er chocola smaak aan maar daar zal het verschil niet in zitten denk ik?