welke soorten vismelen bestaan er eigenlijk allemaal
kan iemand me ze eens opnoemen
thx
vismelen
- remco de koster
- Berichten: 1034
- Lid geworden op: 03-04-2006 11:11
LT vismeel- is vismeel dat op een lagere temperatuur gemaakt is ik geloof 30min op 70graden
Vlt vismeel- is vismeel dat op een nog lagere temp. gemaakt is 15 min op 50graden.
Predigested vismeel- is een vismeel dat behandeld is met een enzym en is dus voor verteerd, dit vismeel bevat dus meer aminozuren, omdat er meer eiwiten zijn kapot gemaakt door het toegevoegde enzym.
En dan heb je ook nog de bekende karpershit.
Remco
Vlt vismeel- is vismeel dat op een nog lagere temp. gemaakt is 15 min op 50graden.
Predigested vismeel- is een vismeel dat behandeld is met een enzym en is dus voor verteerd, dit vismeel bevat dus meer aminozuren, omdat er meer eiwiten zijn kapot gemaakt door het toegevoegde enzym.
En dan heb je ook nog de bekende karpershit.
Remco
-
- Berichten: 278
- Lid geworden op: 02-08-2006 18:29
En wat is het verschil om mee te vissen, gezonder voor de vis? Makkelijker rollen? Beter uitharden of....?
-
- Berichten: 369
- Lid geworden op: 21-03-2005 21:26
- Locatie: Didam
Het verschil tussen de vismelen is dat hoe lagere tempratuur ze bereid zijn, hoe meer vrije aminozuren er inzitten! Dus hogere wateroplosbaarheid.
-
- Berichten: 278
- Lid geworden op: 02-08-2006 18:29
En wat is het voordeel dat het oplost? dat de smaak en geur beter vrij komt? en het nadeel? dat je om de .. uur de boilie moet verversen?
-
- Berichten: 369
- Lid geworden op: 21-03-2005 21:26
- Locatie: Didam
Door dat het oplost verspreid er zich een spoor van opgeloste deeltjes in het water. Binnen een uur zijn je ballen niet opgelost. Licht puur aan de hoeveelheid wateroplosbare stof in je boilie.
- Rick Boerboom
- Berichten: 3459
- Lid geworden op: 11-07-2002 02:00
- Locatie: Doetinchem
Tim Sanders schreef:Door dat het oplost verspreid er zich een spoor van opgeloste deeltjes in het water. Binnen een uur zijn je ballen niet opgelost. Licht puur aan de hoeveelheid wateroplosbare stof in je boilie.
... en aan de watertemperatuur en de hardheid/structuur van de boilie.
-
- Berichten: 369
- Lid geworden op: 21-03-2005 21:26
- Locatie: Didam
Jah sorry boerboom was gisteravond al vrij laat, en kwam van de wagen terug dus dan weet je in wat voor staat ik verkeerde