maiscorn bollie receptuurtje


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Viktor van Ophuizen
Berichten: 1424
Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
Locatie: omgeving nijmegen

25-01-2007 20:32

hallo mede boarders,

Na een recept van mits gekregen te hebben gebaseerd op vismeel wil ik ook nog een zoete maiscornbollie gaan maken.
Nu heb ik mij werkelijkwaar rotgezocht naar een dergelijk recept maar kan niks nul nada vinden op het net.
Daarom wederom een vraag aan jullie naar een dergelijk recept de bolllie moet:

1: lekker zoet zijn
2: makkelijk te rollen zijn
3: goed uitharden
4: geen flavour bevatten
5: hoog instant gehalte hebben (eventueel met flavour of iets anders als toevoeging)
6: en die het op de lange termijn ook nog goed doet

Het lijkt me dat deze bol qua kiloprijs extreem laag kan zijn,teminste dat lijkt me...als ik er naast zit hoor ik dat graag

je mag je bevindingen hieronder plaatsen en of pben

ik lees het graag

mvg

viktor
Gebruikersavatar
Ruud Engelbarts
Berichten: 229
Lid geworden op: 17-09-2005 20:03
Locatie: Lichtenvoorde

25-01-2007 20:37

Qua bollen om eerlijk te zijn heb ik weinig verstand van, maar spreek je jezelf nu niet tegen?
4: geen flavour bevatten
5: hoog instant gehalte hebben (eventueel met flavour of iets anders als toevoeging)
Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

25-01-2007 20:41

Victor,

Hier een link met gepureerde sweetcorn in de boilie:

http://www.karperwereld.nl/board/viewto ... =sweetcorn

groetjes Benny
Gebruikersavatar
Viktor van Ophuizen
Berichten: 1424
Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
Locatie: omgeving nijmegen

25-01-2007 22:07

hallo ruud,

Ja daar lijkt het wel op he :lol: Wat ik bedoel is dat de instant versie van deze bol wel iets extra's mag meekrijgen.
Gebruikersavatar
Viktor van Ophuizen
Berichten: 1424
Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
Locatie: omgeving nijmegen

25-01-2007 22:09

hallo benny,

dank je,ik ga er mee aan de slag.

mvg

viktor
Gebruikersavatar
jurgen heintjes
Berichten: 682
Lid geworden op: 28-08-2006 12:53
Locatie: JRC twin skin

09-02-2007 18:14

Haha..

Ik heb ook een maismixje gemaakt.
Dus blik mais in zijn geheel bij het ei :o
toen ik het deeg ging kneden werd het deeg steeds soepeler.
Doordat de maiskorreltjes openknappen en er meer vocht in het deeg komt.
:)
Plaats reactie