hallo mede boarders,
Na een recept van mits gekregen te hebben gebaseerd op vismeel wil ik ook nog een zoete maiscornbollie gaan maken.
Nu heb ik mij werkelijkwaar rotgezocht naar een dergelijk recept maar kan niks nul nada vinden op het net.
Daarom wederom een vraag aan jullie naar een dergelijk recept de bolllie moet:
1: lekker zoet zijn
2: makkelijk te rollen zijn
3: goed uitharden
4: geen flavour bevatten
5: hoog instant gehalte hebben (eventueel met flavour of iets anders als toevoeging)
6: en die het op de lange termijn ook nog goed doet
Het lijkt me dat deze bol qua kiloprijs extreem laag kan zijn,teminste dat lijkt me...als ik er naast zit hoor ik dat graag
je mag je bevindingen hieronder plaatsen en of pben
ik lees het graag
mvg
viktor
maiscorn bollie receptuurtje
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
- Ruud Engelbarts
- Berichten: 229
- Lid geworden op: 17-09-2005 20:03
- Locatie: Lichtenvoorde
Qua bollen om eerlijk te zijn heb ik weinig verstand van, maar spreek je jezelf nu niet tegen?
4: geen flavour bevatten
5: hoog instant gehalte hebben (eventueel met flavour of iets anders als toevoeging)
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Victor,
Hier een link met gepureerde sweetcorn in de boilie:
http://www.karperwereld.nl/board/viewto ... =sweetcorn
groetjes Benny
Hier een link met gepureerde sweetcorn in de boilie:
http://www.karperwereld.nl/board/viewto ... =sweetcorn
groetjes Benny
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
hallo ruud,
Ja daar lijkt het wel op he
Wat ik bedoel is dat de instant versie van deze bol wel iets extra's mag meekrijgen.
Ja daar lijkt het wel op he
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
hallo benny,
dank je,ik ga er mee aan de slag.
mvg
viktor
dank je,ik ga er mee aan de slag.
mvg
viktor
- jurgen heintjes
- Berichten: 682
- Lid geworden op: 28-08-2006 12:53
- Locatie: JRC twin skin
Haha..
Ik heb ook een maismixje gemaakt.
Dus blik mais in zijn geheel bij het ei
toen ik het deeg ging kneden werd het deeg steeds soepeler.
Doordat de maiskorreltjes openknappen en er meer vocht in het deeg komt.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ik heb ook een maismixje gemaakt.
Dus blik mais in zijn geheel bij het ei
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
toen ik het deeg ging kneden werd het deeg steeds soepeler.
Doordat de maiskorreltjes openknappen en er meer vocht in het deeg komt.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)