
VOEDERMIX
-
- Berichten: 57
- Lid geworden op: 02-10-2006 13:04
Hallo,ik zou een voedermix willen maken,bestaande uit mais,hennep,awa bonen,dan koken,en dan invriezen......zou ik daar nog iets bijvoegen,suiker,of bier,of nog iets anders?kwestie van een kanten klare mix te hebben,dat ik met de spod zou kunnen voeren,de bedoeling is om nu zoveel mogelijk te maken en in te vriezen,dank voor de tips!! 

-
- Berichten: 1979
- Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
- Contacteer:
Mik er een zooi tijgernoten door,kook deze hele reut en laat het een paar dagen staan zodat het gaat vermenteren.En dan invriezen.
Mischien kun je zelfs in het kookvocht je boilies koken.
Mischien kun je zelfs in het kookvocht je boilies koken.
- joris Leferink
- Berichten: 837
- Lid geworden op: 15-12-2002 01:00
- Locatie: Haaksbergen
Pallets, zachtemais met vocht, casters, maden, verkruimelde boilies, halve boilies,melasse vloeibaar, melk walmt lekker uit.
Zo een kleine bijdrage.
Groeten Joris
Zo een kleine bijdrage.
Groeten Joris
@Pascal,
Je kunt er eigenlijk van alles wat je in de keuken tegenkomt wat geschikt is voor consumptie aan toe voegen.Om er je eigen 'touch'aan te geven zou je kunnen denken bijv. Soja saus,limonade,allerlei olien zo als pinda olie,mais olie etc.Kruiden als kerry,paprika poeder.Zout en suiker.Ik zou alleen met mate toevoegen en van de kracht van het eigenlijke aas uitgaan.Succes!
Groeten,
Jan Peter
Je kunt er eigenlijk van alles wat je in de keuken tegenkomt wat geschikt is voor consumptie aan toe voegen.Om er je eigen 'touch'aan te geven zou je kunnen denken bijv. Soja saus,limonade,allerlei olien zo als pinda olie,mais olie etc.Kruiden als kerry,paprika poeder.Zout en suiker.Ik zou alleen met mate toevoegen en van de kracht van het eigenlijke aas uitgaan.Succes!
Groeten,
Jan Peter