Mais, hennep en tijgernoten buiten de vriezer frankrijk


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Stephan van Went
Berichten: 430
Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
Locatie: Noord Holland

01-09-2006 13:50

.
Laatst gewijzigd door Stephan van Went op 23-12-2009 21:47, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Kenny Willems
Berichten: 3415
Lid geworden op: 20-05-2006 15:46
Locatie: Duiven
Contacteer:

01-09-2006 14:46

particles kun je makelijk een week goed houden, ik laat me mais ook altijd een paarmaanden staan weken zelf met tijgernoten enzo..
Gebruikersavatar
Stephan van Went
Berichten: 430
Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
Locatie: Noord Holland

01-09-2006 15:34

Kenny Willems schreef:particles kun je makelijk een week goed houden, ik laat me mais ook altijd een paarmaanden staan weken zelf met tijgernoten enzo..



Om ze goed te houden moet ik ze dan in hun eigen vocht laten staan of maakt dat niet uit?
Gebruikersavatar
tino beunk
Berichten: 2626
Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
Locatie: Duiven

01-09-2006 15:39

Gewoon in hun eigen vocht laten staan.. Kan je gemakkelijk een week goed houden.
~~Dreams can be true.~~
jacco noordermeer

01-09-2006 19:51

zorg alleen dat het ruim onder het eigen vocht blijft staan
een beetje schimmel op het water mag de pret niet drukken :wink:
Gebruikersavatar
Stephan van Went
Berichten: 430
Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
Locatie: Noord Holland

03-09-2006 23:01

jacco noordermeer schreef:zorg alleen dat het ruim onder het eigen vocht blijft staan
een beetje schimmel op het water mag de pret niet drukken :wink:


Vanwege de volume vries ik het in zonder eigen vocht, zal ik het dan gewoon onder water zetten?
Herman Esveld
Berichten: 1188
Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
Locatie: nomaad

04-09-2006 15:15

Ja gewoon onderwater zetten. In een afgesloten emmer oid blijven ze dan makkelijk een week goed.
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
William van Rooij 1982
Berichten: 97
Lid geworden op: 08-10-2005 11:06
Locatie: Velddriel GLD

04-09-2006 15:39

Waarom al gekookt meenemen??

Ik snap wel dat je het makkelijk vind om direct bij aankomst een deel van je aas "gereed" wilt hebben. Maar het is toch ook mogenlijk om een aantal kilo's vooraf te bereiden en de rest "droog" meenemen. Is nog eens lichter ook om mee te nemen........................ :roll:

Of heb je andere redenen om dit niet te doen?
Gebruikersavatar
Stephan van Went
Berichten: 430
Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
Locatie: Noord Holland

09-09-2006 23:31

William van Rooij 1982 schreef:Waarom al gekookt meenemen??

Ik snap wel dat je het makkelijk vind om direct bij aankomst een deel van je aas "gereed" wilt hebben. Maar het is toch ook mogenlijk om een aantal kilo's vooraf te bereiden en de rest "droog" meenemen. Is nog eens lichter ook om mee te nemen........................ :roll:

Of heb je andere redenen om dit niet te doen?


Ja kan ook maar dat kost een hoop blikjes met gas :lol:

Thnx voor de tip die ga ik onthouden voor onze volgende Frankrijk sessie
Plaats reactie