welke afwijkende ingredienten gebruiken jullie graag in een mix
eventueel ook waarom je het graag gebruikt en wat de ervaringen qua vangkracht zijn
afwijkende ingredienten
-
- Berichten: 260
- Lid geworden op: 29-01-2002 01:00
- Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel
Getoaste hennip. Dat geeft een heerlijke notenlucht aan je mix.
- Harnold Kikkert
- Berichten: 2174
- Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
- Locatie: Hoogeveen
Notenmeel, dan hoef je geen getoaste hennep te gebruiken!!!
gr Harnold
gr Harnold
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Trassi.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Een klein lijste je dan:
- Salmiakpoeder (dosering 5 a 10%. Ook ideaal voor deeg!).
- Moutextract tarwe (dosering 2 a 5%).
- Fructose (dosering 5%).
- Zwarte peper (dosering 2 a 3%).
- Poeders voor ijs maken, verkrijgbaar in verschillende smaken (dosering 5 a 10%).
- Poedersuiker (dosering 3 a 5%).
- Zwitserse strooikaas (dosering 5 a 10%).
- Chocoladepasta (voor deeg).
- Tokkelroom (soort advocaat)(voor deeg of als dip/soak).
Kan nog wel wat opnoemen, maar dan wordt het een beetje lang...
groetjes Benny
- Salmiakpoeder (dosering 5 a 10%. Ook ideaal voor deeg!).
- Moutextract tarwe (dosering 2 a 5%).
- Fructose (dosering 5%).
- Zwarte peper (dosering 2 a 3%).
- Poeders voor ijs maken, verkrijgbaar in verschillende smaken (dosering 5 a 10%).
- Poedersuiker (dosering 3 a 5%).
- Zwitserse strooikaas (dosering 5 a 10%).
- Chocoladepasta (voor deeg).
- Tokkelroom (soort advocaat)(voor deeg of als dip/soak).
Kan nog wel wat opnoemen, maar dan wordt het een beetje lang...
groetjes Benny