afwijkende ingredienten


Plaats reactie
stassen erwin
Berichten: 202
Lid geworden op: 05-06-2006 23:07
Locatie: st truiden

29-08-2006 21:28

welke afwijkende ingredienten gebruiken jullie graag in een mix
eventueel ook waarom je het graag gebruikt en wat de ervaringen qua vangkracht zijn
Arend Termorshuizen
Berichten: 260
Lid geworden op: 29-01-2002 01:00
Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel

30-08-2006 13:38

Getoaste hennip. Dat geeft een heerlijke notenlucht aan je mix.
Gebruikersavatar
Harnold Kikkert
Berichten: 2174
Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
Locatie: Hoogeveen

30-08-2006 14:23

Notenmeel, dan hoef je geen getoaste hennep te gebruiken!!!

gr Harnold
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

30-08-2006 19:55

Trassi.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Klaas van den Herik
Berichten: 4624
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

31-08-2006 00:25

garnalenpasta
Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

31-08-2006 09:51

Een klein lijste je dan: :wink:

- Salmiakpoeder (dosering 5 a 10%. Ook ideaal voor deeg!).
- Moutextract tarwe (dosering 2 a 5%).
- Fructose (dosering 5%).
- Zwarte peper (dosering 2 a 3%).
- Poeders voor ijs maken, verkrijgbaar in verschillende smaken (dosering 5 a 10%).
- Poedersuiker (dosering 3 a 5%).
- Zwitserse strooikaas (dosering 5 a 10%).
- Chocoladepasta (voor deeg).
- Tokkelroom (soort advocaat)(voor deeg of als dip/soak).

Kan nog wel wat opnoemen, maar dan wordt het een beetje lang... :P :)

groetjes Benny
Plaats reactie