Inderdaad gooi je alles los in de bak. Ik zelf meng nog wel even de droge mix goed voordat ik deze er in gooi. Eitjes gaan er gewoon in zonder roeren. Daarna ca3-4minuten laten draaien en schuifje eruit trekken. Door middel van een wormwiel perst hij de worst door de spuitmond. Het voordeel vindt ik dat ik eigenlijk altijd een eitje minder er in gooi, daarna kan ik bepalen of de deeg goed is die uit de spuitmond komt. Zo nie kan er nog een eitje bij.
Als de deeg te nat of te droog is voert hij het niet goed door naar de spuitmond. Verder omdat hij als het ware de deeg eruit perst via het wormwiel heb je worsten die zo goed onder druk zijn geperst dat je dat echt niet red met de hand of een handboiliespuit.
De kosten is wat anders. Een nieuwe goede (Simac) pastamatic kost nieuw ca 250-300. Ik heb de mijne van marktplaats voor 150 en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van.
En ik weet alleen even niet hoeveel watt dat ding is maar hij is wel loodzwaar voor zo'n klein apparaatje
Snelheid ca 1kg droge mix met 10 eieren zijn gemixt en geworst in ca 15minuten. Dan alleen nog koken.
Het voordeel vindt ik dat ik het koken gewoon kan doen terwijl dat ding mengt,kneed en spuit.