Beste karpercollega's,
Ik lees over het algemeen dat men voor een mix als basis uitgangspunt neemt:
griesmeel + volvette getoaste sojameel met polenta of met maismeel
Ik vroeg me af wat nu precies het verschil is tussen een basis met polenta of maismeel ?
In het boek van Eddy sterckx lees ik dat de maismeel voor 10 % uit eiwit bestaat, de rolbaarheid en instant werking en hardheid ook goed is.
en vraag me af hoe dat voor polenta is.
tenslotte vraag ik mij af wanneer je eerder kiest voor polenta of maismeel. Maakt dat helemaal niets uit, of ligt dit aan de andere ingredienten die je naast je basis gebruikt.
bedankt voor de info
verschil in basis met maismeel of polenta
-
- Berichten: 276
- Lid geworden op: 30-08-2005 08:40
Prachtig dit na 5 jaar eens terug te lezen. Geweldig, al zeg ik het zelf.
Beginnend met mijn eerste aasje, gedreven zoekend naar het onbekende nog de balle verstand van alles..wat een leuke tijd om naar terug te kijken.
Beginnend met mijn eerste aasje, gedreven zoekend naar het onbekende nog de balle verstand van alles..wat een leuke tijd om naar terug te kijken.