Is er toevallig iemand die weet welke meelsoorten je goed kan gebruiken om pop ups te maken.. Ik weet zelf dat haringmeel, als je de goede hebt, een goede is om pop up te maken. Echter wil ik geen haringmeel gebruiken want ben voor het eerst overgestapt op iets anders dan vismeel.. Deze mix bevalt me overigens goed en biedt goede resultaten..
Mocht er iemand suggesties hebben, dan hoor ik het graag..
Ik ben niet op zoek naar antwoorden als... Kurk, foam en dergelijke.. Die staan al in een ander topic die momenteel bezig is, maar daar ben ik niet naar op zoek
Alvast bedankt
Meelsoorten o.i.d om pop up te maken
je zou bv eialbumine,garnalenmeel,lactalbumine, caseïne spray,etc kunnen proberen,deze hebben een laag soortelijk gewicht
ook een flinke hoeveelheid olie kan helpen
het makkelijkst is nog steeds gemalen kurk door je deeg
ook een flinke hoeveelheid olie kan helpen
het makkelijkst is nog steeds gemalen kurk door je deeg
Ik weet dat kurk en foam het makkelijkst is.. Maar afgelopen weekend heb ik het ook met kurk en foam geprobeerd........... Ze wouden niet eens drijven :S En het waren maar 16 mm boillies..
Het weekend ga ik weer op het meer zitten en wil is met pop-up proberen.. Maar gewoon vanuit me eigen mix en niks geen kurk of foam, ben daar niet echt een voorstander van..
Maar voor zover ik weet... Krijg je van ei-albumine en lactalbumine geen pop-ups.. deze verharden je boillies juist en maken het dus zwaarder in mijn ogen.. Net als met olie..
Dus mocht er iemand nog suggesties hebben aan melen of iets in die richting
Het weekend ga ik weer op het meer zitten en wil is met pop-up proberen.. Maar gewoon vanuit me eigen mix en niks geen kurk of foam, ben daar niet echt een voorstander van..
Maar voor zover ik weet... Krijg je van ei-albumine en lactalbumine geen pop-ups.. deze verharden je boillies juist en maken het dus zwaarder in mijn ogen.. Net als met olie..
Dus mocht er iemand nog suggesties hebben aan melen of iets in die richting
magnetron
de albumine's zijn welzeker goede ingrediënten voor poppers
maar ik weet er gelukkig niets van
de albumine's zijn welzeker goede ingrediënten voor poppers
maar ik weet er gelukkig niets van
-
- Berichten: 532
- Lid geworden op: 22-12-2005 00:36
jan willem kneed gewoon je deeg om een kurkballetje werkt perfect.
ik stoom ze dan vervolgens.
ik stoom ze dan vervolgens.
- Kenny Willems
- Berichten: 3415
- Lid geworden op: 20-05-2006 15:46
- Locatie: Duiven
- Contacteer:
Ik gebruik altijd de popup mix van richwood met 10% van me eigen mix en flavourtje en extra toevoegingen..
Werkt bij mij altijd het beste..
Werkt bij mij altijd het beste..
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
gemalen kurk,of hoe heet ook heet,weet alleen niet hoe je eraan kan komen.Of zoals Kenny zegt: Richword mix met een flavour.(geheimpje de roze mix met squid & octopus van solar)
- tino beunk
- Berichten: 2626
- Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
- Locatie: Duiven
Er bestaat ook zoals eerder aangegeven staat kurkpoeder. Volgens mij is dit van ccmoore.
~~Dreams can be true.~~
- Koos Snijders
- Berichten: 172
- Lid geworden op: 07-01-2005 16:06
Calsium Caseinaat .. doe maar ..
20% Soya en de rest CC .. het rolt voor geen gulden maar met een beetje moeite komt het goed .
Hoi ..
20% Soya en de rest CC .. het rolt voor geen gulden maar met een beetje moeite komt het goed .
Hoi ..
-
- Berichten: 12
- Lid geworden op: 31-12-2004 19:32
- Locatie: Haarlem
Deze topic is al wat ouder maar komt 'ie dan hè.
Als je ze in de magnetron doet moet je ze dan helemaal niet koken van te voren?
Mijn ervaring is dat als ik boilies heb gedraaid en als ik ze dan na het koken in de magnetron doe, tot +/- 20 min., dat ze dan wel blijven drijven maar niet voor lang.
Heeft iemand ervaring met de oven i.p.v. de magnetron?
Mzzl
Als je ze in de magnetron doet moet je ze dan helemaal niet koken van te voren?
Mijn ervaring is dat als ik boilies heb gedraaid en als ik ze dan na het koken in de magnetron doe, tot +/- 20 min., dat ze dan wel blijven drijven maar niet voor lang.
Heeft iemand ervaring met de oven i.p.v. de magnetron?
Mzzl
-
- Berichten: 12
- Lid geworden op: 31-12-2004 19:32
- Locatie: Haarlem
Laat maar, heb al wat gevonden.....
Tino Leffering
Registratie: 19-9-2002
Berichten: 59
Woonplaats: heelsum
Leeftijd: 50
Geplaatst: 17-05-2006 20:55 Onderwerp:
--------------------------------------------------------------------------------
boilies niet koken, maar in de magnetron stoppen.
_________________
Een karper vangen op de rivier is .............
Tino Leffering
Registratie: 19-9-2002
Berichten: 59
Woonplaats: heelsum
Leeftijd: 50
Geplaatst: 17-05-2006 20:55 Onderwerp:
--------------------------------------------------------------------------------
boilies niet koken, maar in de magnetron stoppen.
_________________
Een karper vangen op de rivier is .............