Hallo allemaal,
Wat is nou waar? De een zegt dat spicy en/of vismeelboilies in deze tijd (najaar/winter) goed vangen en de ander zegt dat zoete boilies dé boilies zijn. Ofwel koolhydraatrijke boilies of eiwitrijke? Hoe zit het nu?
Greets van Bianca
Zoet, spicy of vis?
-
- Berichten: 93
- Lid geworden op: 04-09-2002 02:00
- Locatie: Borne
- Contacteer:
Tight Lines!
waarom geen zoete hete boilies die naar vis smaken?
misschien heb je wel wat dresuurdoorbrekends..
Harald
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Harald Hendriks op 2002-10-04 20:21 ]</font>
misschien heb je wel wat dresuurdoorbrekends..
Harald
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Harald Hendriks op 2002-10-04 20:21 ]</font>
- Sjoerd Groot
- Berichten: 2227
- Lid geworden op: 05-06-2002 02:00
- Locatie: Enschede
- Contacteer:
Ik denk dat men dat meer denkt vanuit zijn eigen smaak. 's Zomers is er veel fruit e.d
's Winters zit men aan de stamppot en aan de erwtensoep. Maar dat wil nog niet zeggen dat karpers ook zo denken volgens mij...
Denk bijvoorbeeld maar eens aan die fruitige fluo-popups die in de winter nog wel eens het verschil willen maken.
Ik vang ook al het hele seizoen goed op vismeelboilies en spicy boilies.
Bovendien, als ik paprikapoeder aan mijn koolhydraatmix toevoeg heb ik spicyboilies, spicy's zijn dus niet per defenitie eiwitrijk.
Met spicy groet,
Sjoerd
's Winters zit men aan de stamppot en aan de erwtensoep. Maar dat wil nog niet zeggen dat karpers ook zo denken volgens mij...
Denk bijvoorbeeld maar eens aan die fruitige fluo-popups die in de winter nog wel eens het verschil willen maken.
Ik vang ook al het hele seizoen goed op vismeelboilies en spicy boilies.
Bovendien, als ik paprikapoeder aan mijn koolhydraatmix toevoeg heb ik spicyboilies, spicy's zijn dus niet per defenitie eiwitrijk.
Met spicy groet,
Sjoerd
- Rob Borjans
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: Landgraaf
hoy,
ik denk dat we het hier nu hebben over de flavours!,
wat voor flaour boeit helemaal geen fuck!
zolang de mix maar klopt!
denk dat boilies zonder flavour zelfs beter vangen
groeten
ik denk dat we het hier nu hebben over de flavours!,
wat voor flaour boeit helemaal geen fuck!
zolang de mix maar klopt!
denk dat boilies zonder flavour zelfs beter vangen
groeten
- Sjoerd Groot
- Berichten: 2227
- Lid geworden op: 05-06-2002 02:00
- Locatie: Enschede
- Contacteer:
Ja idd, wat bedoel je precies Bianca?
Vraag je je af wat voor smaak je boilie moet hebben, of hoeveel eiwit hij moet bevatten...
groetjes, Sjoerd
Vraag je je af wat voor smaak je boilie moet hebben, of hoeveel eiwit hij moet bevatten...
groetjes, Sjoerd
-
- Berichten: 93
- Lid geworden op: 04-09-2002 02:00
- Locatie: Borne
- Contacteer:
Ik bedoel eigenlijk de combinatie van smaak en samenstelling qua verhouding koolhydraten en eiwitten.
Dus zoete koolhydraatrijke boilies, vismeel eiwitrijke boilies of zoete eiwitrijke boilies, vismeel koolhydraatrijke of misschien wel een combinatie?
http://www.karpergroeptwente.nl
Dus zoete koolhydraatrijke boilies, vismeel eiwitrijke boilies of zoete eiwitrijke boilies, vismeel koolhydraatrijke of misschien wel een combinatie?
http://www.karpergroeptwente.nl
Tight Lines!
- Thijs Tweebeeke
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 01-08-2002 02:00
volgens mij maakt het geen f*ck uit als je maar niet te veel voert en op de juiste plek vist
groet Thijs
groet Thijs
- Peter Emmerink
- Berichten: 75
- Lid geworden op: 08-10-2002 02:00
- Locatie: Amersfoort
Ik zweer zelf bij Monstercrab maar ja elke gek zijn gebrek zeg ik maar.
Volgens mij maakt t niet uit met welke smaak je zit te vissen, als een karper in de buurt van je visstek zit en toevallig ook nog eens zit te aasen dan maakt de flavour niet uit.
Volgens mij maakt t niet uit met welke smaak je zit te vissen, als een karper in de buurt van je visstek zit en toevallig ook nog eens zit te aasen dan maakt de flavour niet uit.
- Tim Beeren
- Berichten: 529
- Lid geworden op: 29-07-2002 02:00
- Locatie: Overveen (vlak bij Haarlem)
- Contacteer:
Helemaal mee eens!
Regen zijn de tranen van god, omdat hij geen karpervisser is...
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Wanneer die flavour dan toch niks uitmaakt, zou ik het er niet in doen.
Scheelt aanmerkelijk in de kosten en die boilie zonder onderscheidt zich weer van alle anderen.
Vismeel, Trassi en Trouvit, smaakmakers bij uitstek, maken flavours overbodig en zijn nog natuurlijk ook.
Sportieve groeten Henk
Scheelt aanmerkelijk in de kosten en die boilie zonder onderscheidt zich weer van alle anderen.
Vismeel, Trassi en Trouvit, smaakmakers bij uitstek, maken flavours overbodig en zijn nog natuurlijk ook.
Sportieve groeten Henk
- Michel vd Bovenkamp
- Berichten: 122
- Lid geworden op: 08-11-2002 01:00
- Locatie: spijkenisse
Michel
Ik gebruik ook helemaal geen flavours, vind ik niet natuurlijk. En eiwitten en koolhydraten vind ik ook een beetje te ver gezocht, misschien voor lange voor campagnes. Ik zou een standaardboilie mix nemen, bv griesmeel, soyameel en birdfood en daar doorheen vismeel en trouvit doen. Ik vang hier het hele jaar door mee. Wel heb ik gezien als je mais kookt in suikerwater en daar peche melba doorheen gooit dat dat heel goed vangt in de winter!
Ieder zijn eigen kijk op aas, veel succes
Ik gebruik ook helemaal geen flavours, vind ik niet natuurlijk. En eiwitten en koolhydraten vind ik ook een beetje te ver gezocht, misschien voor lange voor campagnes. Ik zou een standaardboilie mix nemen, bv griesmeel, soyameel en birdfood en daar doorheen vismeel en trouvit doen. Ik vang hier het hele jaar door mee. Wel heb ik gezien als je mais kookt in suikerwater en daar peche melba doorheen gooit dat dat heel goed vangt in de winter!
Ieder zijn eigen kijk op aas, veel succes
-
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 31-10-2002 01:00
- Locatie: leidschendam
Ligt aan de water temperatuur. Als het koud is lekken er weinig aroa's uit de vismeel olie omdat deze gebaseerd is op olie. Hoe warmer het water hoe beter voor vismeel bolie's. Je hebt ook vismeel bolies die gebaseerd zijn op zoete smaken. Deze lekken beter uit in koud water dan olien. Ik zou in de winter gaan voor zoete smaken en in de zomer voor de (echte) vismeel bolie met olien.
Gr patje
Gr patje
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
... En eiwitten en koolhydraten vind ik ook een beetje te ver gezocht, misschien voor lange voor campagnes. Ik zou een standaardboilie mix nemen, bv griesmeel, soyameel en birdfood en daar doorheen vismeel en trouvit doen.
In deze meelsoorten zitten geen eiwitten, koolhydraatjes, vitamitamientje, mineraaltjes, vezeltjes, suikers, vetten enz.?
MVG
Klaas
In deze meelsoorten zitten geen eiwitten, koolhydraatjes, vitamitamientje, mineraaltjes, vezeltjes, suikers, vetten enz.?
MVG
Klaas
- Michel vd Bovenkamp
- Berichten: 122
- Lid geworden op: 08-11-2002 01:00
- Locatie: spijkenisse
Dat heb je mij niet horen zeggen dat daar geen eiwitten enzo inzitten. Elke simpele ziel weet dat daar eiwitten en vetten etc inzitten. Maar wat ik bedoel, veel mensen staren zich echt dood op de verhoudingen van eiwitten en koolhydraten. Waar zitten veel eiwitten in? Waar zitten veel koolhydraten in?? Ik vind dit een beetje te ver gaan, karpervissen is geen studie, een hobby! En dat vergeten veel mensen........