niet ruiken maar proeven
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 11-12-2005 15:25
- Locatie: benthuizen (is bij zoetermeer)
- Contacteer:
beste karpervisser,
altijd als ik in de viszaak ben dan zie je wel een paar mensen bij de boilies staan en dan hoor je zo die ruiken lekker die neem ik of die ruikt sterk die neem ik maar dat slaat helemaal nergens op je kan een bananen boilie hebben die ruikt naar banaan maar er zit vismeel in terwijl hij zoet hoort te zijn dat heb je vooral met de goedkopere boilies ik vind dat een boilie ook moet proeven zoals die ruikt ik vind martin sb heel goed welke ik wel goed maar ook slewcht vind is nash niet alles van nash is slecht maar je hebt er een paar tussen zitten die proeven naar iets heel anders als dat ze ruiken
wie van jullie ruikt altijd aan zn boilies en neemt zn boilies op de geur of wie proeft ze?ik zou graag jullie mening hierover willen
altijd als ik in de viszaak ben dan zie je wel een paar mensen bij de boilies staan en dan hoor je zo die ruiken lekker die neem ik of die ruikt sterk die neem ik maar dat slaat helemaal nergens op je kan een bananen boilie hebben die ruikt naar banaan maar er zit vismeel in terwijl hij zoet hoort te zijn dat heb je vooral met de goedkopere boilies ik vind dat een boilie ook moet proeven zoals die ruikt ik vind martin sb heel goed welke ik wel goed maar ook slewcht vind is nash niet alles van nash is slecht maar je hebt er een paar tussen zitten die proeven naar iets heel anders als dat ze ruiken
wie van jullie ruikt altijd aan zn boilies en neemt zn boilies op de geur of wie proeft ze?ik zou graag jullie mening hierover willen
-
- Berichten: 8585
- Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
- Locatie: Dronten
DIT soort boilies kun je beter niet proeven Patrick, is slecht voor je gezondheid.
-
- Berichten: 87
- Lid geworden op: 30-11-2005 00:18
- Locatie: Zoetermeer
Als je een boilie niet zou kunnen eten, zou je hem ook niet op de markt moeten brengen. Per slot is het dan ook niet goed voor de vis.
Overigens kan je proeven en weer uitspugen.
Overigens kan je proeven en weer uitspugen.
M.vr.gr,
Theo.
Theo.
- rik ligthart
- Berichten: 231
- Lid geworden op: 01-09-2005 22:02
- Contacteer:
Allebei Dat ruiken doe je toch al automatisch.
CarpAngler
CarpHunter
CarpFighter
CarpCatcher
Carpreleaser
CarpHunter
CarpFighter
CarpCatcher
Carpreleaser
- Daaf Wolters
- Berichten: 4012
- Lid geworden op: 02-03-2003 01:00
- Locatie: Hengelo
Toch zegt proeven ook niet alles, aangezien de karper nogal een meer ontwikkelde smaakzin heeft dan wij. Ook wateroplosbaarheid van ingrediënten speelt een rol. Toch proef ik mijn boilies ook altijd wel.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Theo de Kreij schreef:Als je een boilie niet zou kunnen eten, zou je hem ook niet op de markt moeten brengen. Per slot is het dan ook niet goed voor de vis.
Overigens kan je proeven en weer uitspugen.
Nou Theo,
begin maar eens met een half pondje reddys per dag dan.
Na drie maanden al, mag je me bellen hoe het jou vergaat.
Ik zet mijn kinderen in ieder geen gekochte boilies voor!
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
Henk ter M,
Veelal kun je op de karperbeurs Kerp van die dikke plastieken zakken met zesentwintig soorten boolies kopen, wil je echt binnen de week een maagzweer en met een beetje pech zelfs een -perforatie, knaag dan deze per weg. Een pondje volstaat hoor, maar voor de kinderen gebruik je een wat lagere dosering, die groeien er waarschijnlijk toch niet van.
Hoihoi,
Willem
Veelal kun je op de karperbeurs Kerp van die dikke plastieken zakken met zesentwintig soorten boolies kopen, wil je echt binnen de week een maagzweer en met een beetje pech zelfs een -perforatie, knaag dan deze per weg. Een pondje volstaat hoor, maar voor de kinderen gebruik je een wat lagere dosering, die groeien er waarschijnlijk toch niet van.
Hoihoi,
Willem
-
- Berichten: 8585
- Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
- Locatie: Dronten
Moet hij maar niet doen Henk!!!
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
dus patrick jij denkt dat een karper weet hoe een bananen boilie hoort te smaken?
Als je er maar vertrouwen in hebt.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Maar waarom dan toch maar liever NIET?
Theo de Kreij schijnt toch veel vertrouwen te hebben..
Als je een boilie niet zou kunnen eten, zou je hem ook niet op de markt moeten brengen. Per slot is het dan ook niet goed voor de vis.
Mag ook na twee maanden al bellen Theo..
Theo de Kreij schijnt toch veel vertrouwen te hebben..
Als je een boilie niet zou kunnen eten, zou je hem ook niet op de markt moeten brengen. Per slot is het dan ook niet goed voor de vis.
Mag ook na twee maanden al bellen Theo..
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Theo de Kreij schreef:Als je een boilie niet zou kunnen eten, zou je hem ook niet op de markt moeten brengen. Per slot is het dan ook niet goed voor de vis.
Overigens kan je proeven en weer uitspugen.
Naar het schijnt komt er een nieuwe topkwaliteit boilie en aas reeks op de markt. Het gerucht gaat dat Pêche & Tackle Europe (Theo de Kreij en Loek van Kersbergen) een nieuwe lijn ontwikkelt voor JRC.
Mogelijk wordt de naam van deze reeks “JRC No1 Baits”. De reeks bevat alle aasproducten voor de Karpervisserij zoals boilies, flavours, mixen enzovoort. Deze nieuwe reeks zou zijn gebaseerd op de hoge kwaliteit zoals we dat van JRC gewend zijn en ook het JRC marktprijsbeleid gaan volgen.
Volgens enkele testvissers (ook uit Engeland), die o.a. al jaren deelnemen aan het WK, zijn de boilies en flavours van een zo hoge kwaliteit dat het merk snel een markt zal veroveren in het topsegment.
“Sommige van deze boilies zullen ook op dressuurwateren in Frankrijk en Engeland zeker meer vis brengen” aldus een absolute topper uit Engeland.
Waarschijnlijk komt JRC er in april mee op de markt.
Vandaar dus...Zet 'm op Theo.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 8585
- Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
- Locatie: Dronten
Ik ben zeer benieuwd naar het antwoord van Theo op de vraag: welke ready-mades hij dagelijks wel kan eten en dus volgens hem wel goed zijn voor een karper...
ik heetgeen theo, maar ik wil een gokje doen:
geen
ofschoon enkele bollen wellicht de toets der kritiek kunnen doorstaan.
Welterusten,
Ready-Moe-Willem
geen
ofschoon enkele bollen wellicht de toets der kritiek kunnen doorstaan.
Welterusten,
Ready-Moe-Willem
Henk ter Maat schreef:Theo de Kreij schreef:
Mogelijk wordt de naam van deze reeks “JRC No1 Baits”. De reeks bevat alle aasproducten voor de Karpervisserij zoals boilies, flavours, mixen enzovoort. Deze nieuwe reeks zou zijn gebaseerd op de hoge kwaliteit zoals we dat van JRC gewend zijn en ook het JRC marktprijsbeleid gaan volgen.
Volgens enkele testvissers (ook uit Engeland), die o.a. al jaren deelnemen aan het WK, zijn de boilies en flavours van een zo hoge kwaliteit dat het merk snel een markt zal veroveren in het topsegment.
“Sommige van deze boilies zullen ook op dressuurwateren in Frankrijk en Engeland zeker meer vis brengen” aldus een absolute topper uit Engeland.
Waarschijnlijk komt JRC er in april mee op de markt.
Vandaar dus...Zet 'm op Theo.
Ik zit met een aantal vragen voordat ik ga slapen:
Wie zijn de testvissers?
WK, welk WK en hoezo?
Wat zijn boilies en flavours van hoge kwaliteit?
Wat is het topsegment?
Wat is een dressuurwater?
Wie is die absolute topperrrrrrrrr uit Engeland?
Is dit een grap?
Hoi,
Willem
PS: Morgen met vissen bezig, werd tijd...
-
- Berichten: 1261
- Lid geworden op: 10-01-2003 01:00
- Locatie: Veghel
Zolang vocht schimmelvorming in de hand werkt en aan water het meest te verdienen valt ben ik erg terughoudend om ze op te eten en aan mijn hobby vissen te voeren. Is hier al meer gesteld, conserveren (om op een goedkope manier verduurzamen) blijft voor een aantal fabriekanten e’n lastig punt. Etikettering betreffende hoeveelheid vocht en conserveringsmiddelen zal eerst van de grond moeten komen.
Een fabrikant van boilies die op dit vlak niets te verbergen heeft kan hier veel verdienen zo is me gedachten. De kwaliteit staat dan voor één belangrijk gedeelte vast, die reclame zal hem zeker geen windeieren leggen.
Peter
Een fabrikant van boilies die op dit vlak niets te verbergen heeft kan hier veel verdienen zo is me gedachten. De kwaliteit staat dan voor één belangrijk gedeelte vast, die reclame zal hem zeker geen windeieren leggen.
Peter
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 28-06-2004 08:34
- Locatie: Amsterdam
Ik was op de visma en daar hadden ze van die fluor pop-ups.
Dus ik vraag aan die kerel of dat niet zo chemisch als de pest is, maar hij kon me vertellen dat je ze gewoon kunt eten.
Dus ik lekker die fluor bol opgegeten en ik kan je verzekeren:
Het smaakt niet waarnaar het ruikt (het is niet te vreten!!)
die smaak rak je ook pas na 3 biertjes kwijt en je bent een uur lang fluor aan het spugen!
boilies proeven?? mij niet meer gezien
Dus ik vraag aan die kerel of dat niet zo chemisch als de pest is, maar hij kon me vertellen dat je ze gewoon kunt eten.
Dus ik lekker die fluor bol opgegeten en ik kan je verzekeren:
Het smaakt niet waarnaar het ruikt (het is niet te vreten!!)
die smaak rak je ook pas na 3 biertjes kwijt en je bent een uur lang fluor aan het spugen!
boilies proeven?? mij niet meer gezien
vandaag is het feest. en morgen? is het weer feest
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Alles is te eten mannen, stront ook. Is het niet te eten, kan je het drinken. Neem eens van die heerlijke zoete rode wijn. Of gewoon azijn.
Het probleem is, is het goed voor de beestjes of sterker: gaan ze er dood aan.
Hoever zijn we bereidt te gaan?
MVG
Klaas
Het probleem is, is het goed voor de beestjes of sterker: gaan ze er dood aan.
Hoever zijn we bereidt te gaan?
MVG
Klaas
-
- Berichten: 1325
- Lid geworden op: 06-12-2004 13:22
viste in het begin dat ik met boillies viste vaak met ome nash boillies,
peach vooral,vond ze zelf ook wel lekker,heb er toen aardig wat van gegeten,ben er niet ziek van geworden,op een psychische afwijking na dan
ze smaakten inderdaad niet als een perzik,meer naar druiven suiker.
peach vooral,vond ze zelf ook wel lekker,heb er toen aardig wat van gegeten,ben er niet ziek van geworden,op een psychische afwijking na dan
ze smaakten inderdaad niet als een perzik,meer naar druiven suiker.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Klaas,
Nog liever neem je dan die Witte Wijn van het jaar 1985 uit Oostenrijk..die waren destijds zeeeeer bereidt!
Nog liever neem je dan die Witte Wijn van het jaar 1985 uit Oostenrijk..die waren destijds zeeeeer bereidt!
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 8585
- Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
- Locatie: Dronten
Henk, die wijn was dan ook vrijwel onbeperkt houdbaar Net als een groot aantal merken ready-made boilies
-
- Berichten: 8585
- Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
- Locatie: Dronten
Geduld is een schone zaak Jacco Maar nog steeds zeer benieuwd naar het antwoord van Theo...